Eylem Tok Olayını Hatırlattı: Bir Kadının Anlattığı Hikayeyle Yaptığı Ahlak Testi Sizi Uzun Süre Düşündürecek

Ebeveynlik, evlatları her türlü durum ve koşulda savunmayı ve korumayı gerektiren bir görevdir. Bu, onların fiziksel ve duygusal güvenliğini sağlamak, onları desteklemek ve onlara rehberlik etmek anlamına gelir. İster iyi ister kötü zamanlarda olsun, ebeveynlerin çocuklarının yanında olması ve onları koruması beklenir. Aynı zamanda onların hata yaptıkları durumlarda da en doğru tavrı belirleyebilmek ebeveynliğin en zorlu kısımlarından biridir.

Bir kadın, anlattığı kısa bir hikayeyle küçük bir ahlak testi yaptı.

Anlattığı hikayeyle Eylem Tok ve oğlunun olayını hatırlatan kadın sadece ebeveynleri değil, izleyen herkesi uzun uzun düşündür.

İşte o soru;

İnsalar bu soru karşısında da ikiye bölündü;

👇

👇

👇

👇

👇

Peki siz bu durumda kalsanız ne yapardınız?

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

140Journos Tarafından Adıyaman'da Hayatını Kaybeden Şampiyon Melekler İçin Hazırlanan Belgesel: "Olası Kast"

👇

Voleybolcu Ece Kozdere Madalyasını Alır Almaz Tribünde Kendisini Desteklemeye Anneannesine Götürdü

👇

Tüm Eşyaları Kırmış! Ailesi Tarafından Telefonu Elinden Alınan 12 Yaşındaki Çocuk Evi Savaş Alanına Çevirdi

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
YORUMLAR
22.03.2024

Öncelikle çocuklarınıza zorbalık yapmamayı (empati kurmayı)-zorbalıkla nasıl başa çıkması gerektiğini (kendini nasıl koruması gerektiğini) öğretmelisiniz! Ancak maalesef günümüzde, sırf çocuk yapmış olmak için yaptıklarından ailelerin bu bilince sahip olduklarını düşünmüyorum. Hadi oldu ya bu kızın anlattığı gibi bir olay yaşandı, o zaman çocuğun yaşı önemlidir. 12 yaşından küçük çocukların cezai ehliyeti ve sorumluluğu mutlak surette yoktur. Ceza almaz! 15 yaşını tamamlamamış çocukların cezai ehliyeti olup olmadığı araştırma yapılarak tespit edilir. Muhtemelen yaşadığı zorbalık nedeni ile ceza almaz. 15-18 yaş grubundaki çocukların cezai ehliyeti tam olmakla birlikte belirlenen ceza üzerinden yaş küçüklüğü nedeniyle belli miktarda ceza indirimi yapılır vs...

22.03.2024

Kısacası, o çocuk bilinsizce zorbalık yaptığı için benim çocuğumdan bu tepkiyi gördü, yaptığının bedelini ödemek denirse; benim çocuğumda bilinçsizce yaptığı bir hatanın bedelini ödemeli...

22.03.2024

kimse gormemis olabilir ama guvenlik kameralari esnaf kameralari vs gormustur. hikayede bolca eksik var. guvenlik kameralari da gorduyse zaten nefsi mudafaa oldugunu acikca dile getirebilecegimiz icin polise gitmekte bir sakinca olmazdi, cocuk ceza almazdi.

24.03.2024

Bekara kari bosamak kolay hesabi bir test olmus. Evlat sahibi olmayan, bu duruma dusmeyen kimsenin cevaplayamayacagi bir soru kesinlikle.

TÜM YORUMLARI OKU (8)