Ey Estetik! Sen Nelere Kadirsin: Burun Estetiği Sonrası Tamamen Farklı Birine Dönüşen 15 Ünlü İsim

Burun estetiğiyle bu kadar büyük değişimlere şahit olmak şaşırtıcı...

1. Kaley Cuoco

Yıllar önce burnunu ve göğüslerini yaptıran Cuoco, bunun hayatta yaptığı en güzel şey olduğunu açıklamıştı. Ancak bu operasyonların bir erkek için yapılmasının değil, öz güvenli hissetmeyi sağlıyorsa faydalı olacağını düşünüyormuş.

2. Melis Buse Betkayan

Kısmetse Olur yarışmacısı olan Betkayan, burun estetiği ile bambaşka biri oldu. Burnuna yeniden şekil verdirdi ve küçülttürdü. Ancak Betkayan'ın tek estetiği burun olmadı. Burnundan sonra dudaklarına yaptırdığı dolguyla gündeme geldi.

3. Tuvana Türkay

9 yaşından beri sektörde olan Türkay, estetik yaptırması konusunda, 'Biz karpuzu bile dışı lekeli diye almayan bir toplumuz. Türkan Şoray ve Filiz Akın'ın da burunları yapılı, o zaman onları da oyuncu olarak görmeyelim.' açıklamasını yaparak insanların eski haline laf söylemesinin önüne geçmişti.

4. Jennifer Aniston

Gençlik yıllarında burun estetiği yaptıran Aniston, bu operasyondan memnun kalmadığı için 13 sene önce burnuna yeniden ameliyat yaptırdı. Burnunu ikinci kez yaptırmadan önce burun direğinin düzgün olmamasını ve burnunun hala çok geniş olmasını gerekçe gösterdi.

5. Alper Potuk

Türkay ile uzun süre aşk yaşayan futbolcu Potuk'un da burnu estetikli. Potuk, lüks için yapılan estetiğe karşı olduğunu, nefes alamadığı ve deviasyon sorunu olduğu için ameliyat olduğunu söyledi.

6. Erkan Zengin

Zengin de meslektaşı Potuk gibi burun ameliyatı yaptıran futbolculardan. Zengin'in değişimi gerçekten çok başarılı. Öyle ki, İsveç milli takımından arkadaşı olan Zlatan Ibrahimović, Zengin'in yeni burnunu çok beğenince İstanbul'a gelerek aynı klinikte o da burnuna estetik yaptırdı.

7. Blake Lively

Estetik operasyonlarını konuşmak konusunda oldukça katı olan Lively, burnunun yanı sıra göz kapağı operasyonu da yaptırdı. İddialara göre bu işlemler Lively'e 7 bin 300 dolara mal oldu.

8. Kerimcan Durmaz

20'li yaşlarının başlarına kadar henüz estetik operasyonlar ile tanışmamış olan Durmaz, şu an 25 yaşında ve tamamen yeni bir görünüme sahip. Estetiksiz fotoğraflarının bir anda internette yayılmasının ardından Durmaz, 'Bunları kötü niyetli, haset kişiler yaydı. Kazancımı, popülerliğimi kıskanıyorlar.' açıklamasını yapmıştı.

9. İrem Derici

Henüz 16 yaşındayken burnunu yaptırabilmek için duvara kafa atıp burnunu kıran Derici, ilk estetik operasyonun sonucunu beğenmeyince 2 kez daha burnunu yaptırmak zorunda kaldı. Güzellik konusunda takıntısı olan Derici, dişlerinden göğüslerine kadar birçok estetik operasyon geçirdi.

10. Michael Jackson

Jackson, burnuna yalnızca 2 kez estetik müdahale yaptırdığını açıklamıştı. Dans ederken düşüp burnunu kıran Jackson'ın ilk burun estetiği bu süreçte gerçekleştirildi. Ancak iddialara göre Jackson'ın burnu estetik yaptırmaktan deforme olmuş ve yalnızca delik kısımları kalmıştı. Jackson'ın protez burun kullandığını söyleyen birçok farklı kaynak bulunuyor.

11. İdo Tatlıses

Tatlıses'in değişimi başladığında sıklıkla şarkıcı Zayn Malik'e özendiği konusunda haberler yapılıyordu. Ancak Tatlıses'in değişimi tamamlandığında bambaşka biri oldu çıktı!

12. Didem Soydan

Mankenlik için burnun kötü olmasının sıkıntı olmadığının ancak ekranda önemli olduğunun altını çizen Soydan, 2015 yılında Aşk Yeniden dizisinde yer alacağı kesinleşince kemerli burnunu yaptırdı.

13. Tyra Banks

Banks, burun estetiği yaptırdığını saklama gereği duymuyor. Banks'in burnundaki inceltme işlemi ilk görüşte fark edilecek kadar fark yaratmış.

14. Almeda Abazi

Abazi, estetiksiz haliyle güzellik yarışmasını kazanmış olsa da burnuna estetik yaptırdı. Burun estetiğinin ardından üst dudağına dolgu yaptıran Abazi, burun ameliyatı dışında yaptırdığı operasyonlardan pişman olduğunu açıkladı.

15. Emina Jahović

Mustafa Sandal ile olan evliliğinin ardından Türk halkının yakından tanıdığı Jahović, basketbol oynarken 3 kere burnunu kırdığı için burun ameliyatı olduğunu açıklamıştı.

Geçirdikleri Estetik Operasyonları Saklama Gereksinimi Duymadan Açık Açık Anlatan Dünyaca Ünlü 18 Kadın
"Sadece Burnumda Estetik Var" Diyen Mustafa Sandal'ın Eski Eşi Emina Jahovic'in Geçmişten Günümüze Şaşırtan Evrimi
Çok Estetik Annecim! Güzellik Takıntısı Olan İrem Derici'nin Hepinizi Şaşırtacak Yıldan Yıla Değişimi

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.07.2020

Sonra çocukları ilk hallerine benziyor.Muhtemelen çocuklar güzel annelerine ,yakışıklı babalarına benzemedikleri için travma yaşıyordur .

23.07.2020

çoğunun estetiksiz hali daha güzel, kemerli burun çoğu insana gidiyor, anca yüzü çok küçükse yakışmıyor. Hele erkeklerde kemerli burnu düzeltmeye hiç gerek yok daha büyük yüzümüz var genelde.

24.07.2020

Yanlış hatırlamıyorsam Çin'de zengin bir iş adamı, güzel bir mankenle evleniyor ve 3 çocuk yapıyorlar. Fakat adam yakışıklı kadın da oldukça güzel olmasında rağmen çocuklar ikisine de benzemiyor (çirkin demek istemiyorum). Adam da şüphelenip araştırma yapıyor DNA testi falan ama nafile. Çocuklar %100 bu aileden. Gerçek sonradan ortaya çıkıyor. Kadın bir dizi estetik ameliyat geçirmiş ve tabiri caiz ise yeniden yaratmışlar. Tek celsede nitelikli dolandırıcılıktan kadını boşuyor.

24.07.2020

yohamına sallama

TÜM YORUMLARI OKU (10)