Exxen Şampiyonlar Ligi’ni Aldı: Exxen Üyelik Fiyatı Ne Kadar?

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu online dizi ve film izleme platformu Exxen, UEFA’nın organizasyonlarını yayınlayacak. Saran Holding’e ait olan yayın haklarının, 3 yıl boyunca Exxen’e devredildiği ortaya çıktı. Exxen, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve bu yıl ilk kez düzenlenecek UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarını yayınlayacak. beIN SPORTS, artık UEFA maçlarını yayınlayamayacak. Bu sezon Beşiktaş direkt Şampiyonlar Ligi’ne katılacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için iki ön eleme oynayacak. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’ne katılacak. Trabzonspor ile Sivasspor ise UEFA Konferans Ligi’ne katılmak için eleme maçları oynanacak. Avrupa’da olan beş takımın maçları da Exxen’de yayınlanacak. Peki, Exxen üyelik fiyatı ne kadar? İşte Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen için oluşturulan üyelik paketleri…

Exxen Üyelik Paketleri Kaç TL?

Exxen'de reklamlı olarak yayınlanan içerikler için aylık 9.90 TL ücret gerekiyor. Reklamsız üyelikte ise aylık 19.90 TL ücreti var.

Yıllık olarak reklamlı içerik ise 99.90 TL. Yıllık reklamsız üyelik ise 199.90 TL.

Exxen Fiyatları Zamlanacak Mı?

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi gibi futbolun en büyük organizasyonlarının yayın haklarını alan Exxen’de, fiyat politikasında değişiklik olup olmayacağı merak ediliyor. Acun Ilıcalı, Exxen zam açıklaması yapmadı. Maçların oynanmaya başlayacağı temmuz ayında Exxen ücretlerini zam gelebileceği iddia ediliyor.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu