Evsizler İçin Times Meydanı'nda Sokak Futbolu Turnuvası Düzenlendi

New york'da 30 takımın mücadele ettiği sokak futbolu turnuvasında toplanan gelir, evsizler ve düşük gelirli ailelerin çocuklarının gelişimi için kullanılacak.

New York'ta, dünyaca ünlü Times Meydanı'nda özel olarak hazırlanan minyatür futbol sahasında 'Sokak Turnuvası' düzenlendi.

ABD Sokak Futbolu Organizasyonu tarafından düzenlenen turnuvaya, Amerika genelinden 30 takım katıldı. Times Meydanı'nda kurulan 2 minyatür sahada gerçekleştirilen turnuvada 4'er oyuncudan oluşan takımlar eleme usulü mücadele etti. Binlerce Amerikalı'nın ve kentte bulunan turistlerin izlediği organizasyonda elde edilen gelirin, evsizler ve düşük gelirli ailelerin çocuklarının gelişimi için kullanılacağı bildirildi.

Turnuvaya katılan takımların verdiği kayıt paralarının yanı sıra organizasyonu izleyenlerden yaklaşık 3 bin seyircinin organizasyona maddi katkı sağladığı öğrenildi.

Toplanan yardım miktarının, internet üzerinden yapılan yardımların da tamamlanmasının ardından açıklanacağı bildirildi.

Eurosport

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İstanbul'da Banka Soygunu! Paranın Yarısını Kaçarken Düşürdü
9 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak mı? Simpsonlar'ın 72 Saatlik Elektrik Kesintisi Kehanetinin Perde Arkası
Gülben Ergen, Ailem Dizisinde Oynamasına Sert Çıkan Oktay Saral'a 'Edep' Üzerinden Cevap Verdi