Evsiz Suriyeli Çocukla Dalga Geçen Instagram Kullanıcısından Tepki Çeken Sözler: 'Yalandan Yatıyorsun'

Instagram kullanıcısı 'mrsoylu'nun paylaştığı iddia edilen video Ekşisözlük'te gündem oldu. Sokakta mendil satarken uyuya kalan Suriyeli çocukla dalga geçen Instagram kullanıcısının '1 lira kazanacağım diye hastanelik olacaksın' dediği duyuluyor.

Sözlüğe "sufferagate" isimli yazar tarafından taşınan olayın tepki çekmesinin ardından görüntüler Instagram'dan silindi.

eksisozluk.com

Aynı yazar ise video açıklamasının bu şekilde olduğunu söyledi:

eksisozluk.com

İşte o anlar:

O görüntüler Twitter'da da tepki çekti: 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
20.02.2020

Bir evi olması neyi değiştirir karnını doyuramadıktan sonra. Ruhu, vicdanı ve ahlakı dip yapmış yavşağa rağmen çocuk gülümsüyor. Sadece Suriye'li çocuklarla sınırlı olan bir durum değil ülkenin çocukları da dilenip çalışmakta. O çocuk orada yatarken bunu görmeyen devlet, o çocuğu o pozisyona sokan aile, bunu bir sorun olarak görmeyip gerekli yerlere şikayet etmeyen toplumdan çok orada yatmasında suçsuz kimse yok. Bu durumu şaklabanlık konusu yapan da empatiden ahlaki ve etik değerlerden uzak yavşağın önde gidenidir. Hakan Günay; insanlığın bin bir çabayla iki bin yılda yarattığı ASGARİ ahlak, elli yılda televizyon tarafından çiğnemiş ve on yılda internet tarafından yutulmuştu. Instagramda da yayınladın götün göğe erdi insan.

20.02.2020

Olum bu Kerimcanları kim üretiyor amk beyin koymayı unutuyolar bunlara hadi diyelim ki yalandan yatıyor sanane amk siktir git işine bak biz bu insanların bu ülkede olmasına politik olarak karşıyız kişisel olarak hiçbiriyle problemi olmadı kimsenin

20.02.2020

Çok şey istemiyoruz aslında sadece herkes azıcık vicdanlı azıcık ahlaklı ve azıcık insan olsaydı yeterdi ama gün geçtikçe bu azıcık olan kavramları da kaybediyoruz malesef insanlığımızı kaybediyoruz.

TÜM YORUMLARI OKU (29)