Evsiz Adamdan Evsiz Köpeklere Duygulandıran Davranış

Sosyal deney olarak New York'ta kaydedilen görüntülerde, iki köpek caddeye bırakıldı ve yanı başlarına da not bırakıldı. Notta köpeklerin sahibi tarafından bırakıldığı ve artık onlara bakmaya gücü yetmediği ve insanlardan da gücü yetenin sorumluluk alması yazıyordu. Ancak insanlar köpeklerin yanı başından geçip gittiler ta ki evsiz bir adama kadar... 

Kendisi de evsiz olduğu için köpeklerin halinden anlayıp aç olabileceklerini düşünen adam anında marketin yolunu tutarak duygu yüklü anlara neden oldu.

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
30.01.2017

Damdan düşeni damdan düşen anlarmış...

31.01.2017

Eli yüzü çok temiz siyahi kardeşimizin ayrıca benden sağlıklı yürüyüşü falan, gece sokakta kalıp ayazı yemiş gibi değil," Hey beyler bir senaryo buldum, sokağa iki sibirya kurdu bağlayalım şu siyahiye de eski püskü bir paçavra giydirin bir de bere taksın ki o kabarık bakımlı zenci saçların bizi ele vermesin " ve boom !!!!! video tüm dünyada insanların vicdanına dokunarak milyonlar izlenir.... ;) bu tarz kurguların da dilencilikten bir farkı yok , biraz daha inandırıcı yapın da en azından salak yerine konmayalım !

senaryo veya değil kısmına girmeyeceğim ama köpeğin kafasına tüküren adama söven bir tek ben değilimdir heralde!

TÜM YORUMLARI OKU (11)