Evliliklerinin Ya da İlişkilerinin Nasıl Bitme Noktasına Geldiğini Paylaşan Takipçilerimizden Herkese Tanıdık Gelecek 20 An

Şiddet dışında bu anlatılanların çoğunu yaşadım resmen... Kendime acıdım şu an. :/

Twitter'dan sevgili takipçilerimize ilişkilerinin ya da evliliklerinin bitme noktasına geldiğini nasıl anladıklarını sorduk.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

1. Birçoğunuza yabancı gelmeyecek cevaplar aldık, biraz da hüzünlendik...

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20. Benim de eski erkek arkadaşım 3-4 gün aramazdı, mesaj atmazdı. Hiçbir anımı onunla paylaşamazdım. İletişim kurduğumuzda da 1-2 dakikadan fazla konuşamıyorduk. En sonunda ben de ayrılmaya karar verdim. Ayrılmam ona çok dokunmuş olacak ki "Benden ayrılamazsın" deyip durdu. Bal gibi de ayrıldım. Üzerimden çok ağır bir yük kalktı. Kendimi aşırı derecede mutlu hissettim. :)

Sizin de böyle anlarınız varsa gelin dertleşelim. :)

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
12.10.2020

Canınıza yazık kızlar canınıza çekmeyin kimseyi. Sırf sevgilim olsun, evlenmiş olayım diye bi herif bulmayın gözünüzü seveyim ya.

16.10.2020

Öyle de toplum baskısı oluyor işte.göz ardı etmek kolay değil.

12.10.2020

#7 kendi kariyerim için yaptığım doktorayı bahane sürerek kendimi hiçbir yerden aldırmam kimse kusura bakmasın. Erkek değilim ve erkek olsam böyle bir zorunlulukta duymam he ben isterim rica edilir o ayrı ama ben babama bile her dakika gel beni şuradan al diyemiyorken sırf erkek arkadaşım diye (evlilik nişanlılık gibi bağlar bile yokken) gel beni ben dersten çıktım eve götür demek çok mantıklı değil. İlişkide bir tarafı öyle bir geçer zamanki sonerin uşağı süleymana çevirmeye gerek yok.

12.10.2020

Olay aslında sevildiğini hissetmemek. O kadar çok ilişki var ki sırf ilişki olsun yalnız olmayayım diye olur olmadık insanlarla birlikte oluyorsunuz sonra oktan boktan yere haliyle ilişkiniz bitiyor( aldatma ve şiddet olaylarını ayrı tutuyorum o bambaşka bir boyut) benim çok iliskim olmadı ama olanlar ve suanki sevgilim de hep çok aşamadan geçtikten sonra ilişkiye döndü. Hayatım da çoğu kız arkadasimin aşk acisina destek olmakla geçti sadece ilgi seviyor diye karşısına çıkan ilk insana yapışıp sonra saçma bir sebepten terk edildi veya aldatildilar. Hele ki bir arkadaşım var hala ya ders almaz mi insan yok anlatamiyoruz kıza hiçbirine de aşık değildi ama hep bu yuzden terk edildi. Size gerçekten değer vermeyen adamlardan kadınlardan uzak durun. En büyük tavsiyemdir. Ve ilişki içinde şiddet ve aldatma varsa affetmeyin elbet tekrarlanır hiç şaşmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (21)