Evlilik Yıl Dönümünde Ölü Olarak Bulunmuştu: Eşi Adli Kontrolle Serbest Bırakıldı

Eskişehir’de yaşayan hemşire Tuğba Koç, ilk evlilik yıl dönümünde park halindeki araçta ölü olarak bulunmuştu. Boğazı kesilmiş halde bulunan Tuğba Koç’un eşi gözaltına alınmıştı. Mahkeme, eş A.K.’nin adli kontrolle serbest kalmasına karar verdi. Hemşire Tuğba Koç’un ölümünde intihardan şüpheleniliyor.

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde park halinde araçta boğazı kesilmiş olarak bulunan Tuğba Koç’un eşi olaydan kısa süre sonra gözaltına alınmıştı.

Bugün adliyeye sevk edilen ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan A.K.’nin cumhuriyet savcısına verdiği ifade ortaya çıktı.

Genç hemşirenin eşi A.K.’nin savcılıkta verdiği ifadesinde, eşinin uzun zamandır uyku problemleri yaşadığını, bundan dolayı psikolojik tedavi gördüğünü ve bunalıma girdiğini söylediği öğrenildi.

Ayrıca Tuğba Koç’un cansız bedeninde yapılan otopsi incelemelerinde intihar ettiğine yönelik belirtilerin tespit edildiği de öğrenildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

İstanbul’da Korkunç Kadın Cinayeti: Sokak Ortasında Öldürüp Başında Bekledi
Kadınlar Günü’nde Kadın Cinayeti: Başhekim Yardımcısı Kadın Öldürüldü

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
04.09.2024

Boğazı kesilmiş ve intihar... Garip geldi

04.09.2024

Bir insan nasil kendi bogazini keserek intihar edebilir ya, secilebilecek en zor yolu bu heralde, pek ikna edici degil!

04.09.2024

Eskişehirliyim, takip ettiğim eskişehir sayfalarına ilk olarak araçta int.har etti olarak düştü, sonra onlar silindi kocası şüpheli dendi, sonra tekrar adli tıp raporunda int.har bulgusu var dendi. Suçluluğu ispatlanana kadar herkes masumdur koca için bişey demek istemiyorum ama garip duruyor, aracın bagaj camı kırıktı, acaba kilitli olup ekipler oradan mı girmeyi denedi? Bilemiyorum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ