Evlilik Teklifi İçin Hem Alanları Hem Edenleri Mest Edecek Güzellikte En Romantik 18 Yer

Evlilik teklifi, hem alanlar için hem de edenler için oldukça anlamlı ve özel bir an. Bu anın kusursuz güzellikte olmasını kim istemez ki! Kusursuz bir güzellik içinse teklif edilen yerin önemi elbette çok büyük. Gerek yurt içinde, gerek yurt dışında bu özel anı yaşayabileceğiniz en güzel yerleri sizin için derledik. Keyifli okumalar!

1. Kapadokya (Nevşehir)

Peribacaları, sadece ülkemizde değil dünya çapında da en ilgi çeken yerlerden. Eşsiz bir doğa harikasına ev sahipliği yapan Kapadokya ister günün her saatinde farklı bir güzellik yaratan manzarasıyla, ister balonlarla bu eşsiz manzaraya yükseklerden bakma fırsatıyla evlilik teklifiniz için en favori yerlerden.

2. Eyfel Kulesi (Fransa)

Eyfel Kulesi, aşıklar için en romantik yerlerden biri olmanın yanı sıra Fransa'nın tüm dünyadaki sembolü. Bu romantik yer gerek kuleye çıkabilmenize imkan tanımasıyla gerek çevresinde güzel manzaralara ev sahipliği yapan yerler olması sebebiyle evlilik teklifinizde size unutulmaz anlar yaşatabilir!

3. Eymir Gölü (Ankara)

Eymir Gölü Ankara'da deniz yok ki diyenlere inat güzel manzarasıyla kendinizi başka bir yerdeymiş gibi hissetmenize olanak tanıyor. Yeşilin her tonunu görebileceğiniz bu güzel göl, başkentte evlilik teklifi için olabilecek en güzel yerlerden biri bizce!

4. Amsterdam (Hollanda)

Amstel ırmağının kıyısında bir balıkçı köyü olarak kurulan Amsterdam,  Hollanda'nın başkenti. Yüzen, dans eden evleriyle meşhur, ister bisikletinizle şehri turlayabileceğiniz ister sandallarla romantik gezintilere çıkabileceğiniz bu yer, evlilik teklifiniz için yurt dışı tatil rotalarının başında geliyor.

5. Galata Kulesi (İstanbul)

Bir rivayete göre Galata Kulesi'ne birlikte çıkan aşıklar evlenirmiş. Bu rivayeti gerçeğe dönüştürmek isteyenler için İstanbul'u ayaklarınızın altındaymış gibi hissetmenizi sağlayacak Galata Kulesi en doğru yerlerden biri olabilir.

6. Prag (Çek Cumhuriyeti)

Evlilik teklifiniz için yurt dışı tatil rotanızı değiştirebileceğiniz bir şehir daha. 'Altın Şehir', 'Doksanların Sol Bankası', 'Masal Şehri', 'Şehirlerin Anası' ve 'Avrupa'nın Kalbi'  olarak da adlandırılan Prag, mimarisi ile eşsiz manzaraların kalbi diyebiliriz. Bu da haliyle Prag'ı, unutulmaz evlilik teklifleri için harika bir seçim haline getiriyor.

7. Adalar (İstanbul)

İstanbul'un sıkıcı griliğinden bunalanlar için en güzel tur rotası Adalar'dan geçiyor. Bu turu ölümsüz bir hale getirip evlilik teklifine en güzel ortamları sağlayabilecek olan Adalar, bizce en tercih edilesi yerlerden.

8. Edinburgh (İskoçya)

Avrupa'nın en güzel görünümlü kentlerinden biri olarak kabul edilen yerlerden. Kayaların üstüne kurulu olan ve şehrin ana caddesine hakim bir konumda bulunan şatosu başta olmak üzere birçok tarihi ve turistik özelliğe sahip olan bu şehrin 'Old Town' ve 'New Town' bölgeleri UNESCO Dünya Miras Listesi'nde. Böylesine eşsiz manzaraların olduğu bir yerde evlilik teklifiniz de oldukça eşsiz olabilir bizden söylemesi!

9. Kız Kulesi (İstanbul)

Hakkında çeşitli rivayetler anlatılan, efsanelere konu olan, İstanbul'un eşsiz simgelerinden Kız Kulesi evlilik teklifiniz için oldukça romantik bir seçim olabilir bizce.

10. Londra (İngiltere)

Yurt dışı tatil rotalarında listede mutlaka yerini almış, İngiltere'nin başkenti Londra. Kasvetli havasına aldırış etmeden romantikliğini sonuna kadar sunan bu şehrin her bir yeri sadece fotoğraflarınız için değil aynı zamanda evlilik teklifleri için pek çok alternatifi sizlere sunabilir.

11. Salda Gölü (Burdur)

Türkiye'nin Maldivler'i olarak bilinen bu eşsiz güzellik sadece fotoğraf çekimleri için değil, aynı zamanda mavinin ve yeşilin en güzel tonlarının bulunduğu bir yerde evlilik teklifi için de harika bir seçim.

12. Brugge (Belçika)

Çikolataları, alkolleri ve önemlisi de Orta Çağ mimarisi ile mest edecek güzelliklere sahip Brugge, sandal turuna çıkabilmenize imkan tanıyan kanallarıyla, evlilik teklifi için yurt dışı tatil rotanızda kesinlikle olması gereken yerlerden.

13. Fırtına Vadisi (Rize)

Kaçkarlar'da bulunan bu eşsiz vadi ismini Fırtına Deresi'nden alıyor. Karadeniz iklimini iliklerinize kadar hissedeceğiniz, doğasıyla büyülü bir etki yaratan bu yer ölümsüzleştirmek istediğiniz evlilik teklifiniz için harika bir seçim olabilir.

14. Adrian Park (İtalya)

Adrian Park İtalya'nın en güzel simgelerinden. Filmlerde olabileceğine inanacağınız mimarisiyle de evlilik teklifiniz için eşsiz bir ortam sunabilir. En önemli günlerden birini böyle bir yerde ölümsüzleştirmek oldukça güzel bir seçim olur...

15. Şirince (İzmir)

Şirince, İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı bir köy. Dağ yamacına kurulmuş, beyaz evleriyle ve yeşillikleriyle içinizi açan bu güzel yer evlilik teklifi düşünenler için biçilmiş kaftan.

16. Sevilla (İspanya)

Sevilla, İspanya'nın flamenko merkezlerinden biri olarak kabul edilen en turistik Avrupa şehirlerden biri. Hem mimari açıdan zengin hem kültürel açıdan önemli bir yer olan Sevilla, evlilik teklifiniz için değerlendirmeniz gereken seçenekler arasında.

17. Tac Mahal (Hindistan)

Şah Cihan ile eşi Ercümend Bânû Begüm arasındaki ölümsüz aşkın temsili olan Tac Mahal. 1983'ten bu yana UNESCO'nun Dünya Miras Listesi'nde yer alıyor. Aşkın en görkemli yapılarından biri haline gelen bu yerde evlilik teklifi, çiftlerin aklında ölümsüz bir hal alabilir.

18. Rialto Köprüsü (İtalya)

Venedik'in sembollerinden biri halini alan Rialto Köprüsü, listemizdeki en romantik yerlerden. Gün batımında romantikliğin zirvesini zorlayan bu güzel yer evlilik teklifiniz için oldukça cazip bir yer olabilir.

Sizin favori yeriniz neresi oldu? Yorumlara bekliyoruz!

Bu içerik de dikkatinizi çekebilir:

Sana Evlilik Teklifi Edecek Kişinin İsmini Söylüyoruz!

Bu içerik de dikkatinizi çekebilir:

Evlilik Hakkında Hepimizin Duyduğu Fakat Aslında Kafamıza Takmamamız Gereken 8 Klişe İnanış

Bu içerik de dikkatinizi çekebilir:

Türkiye'de 33 Evlilik Türü Var: Bazıları Kadına Bakışın Nasıl Olduğunu Gözler Önüne Seriyor!

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
01.09.2020

Toplulukta etmeyin sonra kabul etmek zorunda kalıyoruz :D:d

01.09.2020

Hem neyin intikamını alayım ki istememiş kız reddetmiş eyvallah der bir büyük açarım ne demiş Sezen ablamız ben de yoluma giderim..:)

01.09.2020

Fotoğraflara bakınca evlenme teklifi alacakmış gibi hissediyorsunuz. 😄

01.09.2020

Bi durun ortalık zaten karışık. Bu sene bu korona belası bu düğünler tatiller yüzünden yakamızı bırakmadı zaten

TÜM YORUMLARI OKU (8)