Evlilik Hakkında Linç Edilecekleri Fikirlerini Paylaşarak Duygulara Tercüman Olan Twitter Kullanıcıları

Bazı fikir ve düşünceler topluma uymayabilir. Asıl mesele ise bu gibi düşünceleri özgürce paylaşmaktır. @oluruyokgalibaa isimli sosyal medya kullanıcısının 'evlilik hakkında linç edileceğin bir fikrini söyle' paylaşımına gelen tepkilere birlikte bakalım!

Evlilik, kimilerinin çocukluğundan beri hayalini kurduğu kimilerinin de "aman benden uzak dursun" dediği ciddi bir kurum.

Tamamen sürprizlerle dolu olan ve makbul olanın asla bilinemediği evlilik kurumu hakkında herkesin fikri de farklı tabii!

@oluruyokgalibaa isimli sosyal medya kullanıcısının "Evlilik hakkında linç edileceğin bir fikrini söyle" paylaşımı da herkesin farklı fikirlerini ortaya atmasını sağladı! Peki kim ne yorum yapmış gelin birlikte bakalım!

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Kaslarıyla Şov Yapmıştı: Deniz Sezonunu Açan Rıza Kocaoğlu'nun Son Hali "Senin Kaslar da mı Shoptu?" Dedirtti
Yeni Projesi İçin İmaj Değişikliğine Giden Murat Serezli'nin Yeni Tarzı "Tanıyabilene Aşk Olsun" Dedirtti
Bilmediğinize Yemin Edebiliriz Ama Kanıtlayamayız: Banu Alkan'ın Gerçek İsmini Duyunca Çok Şaşıracaksınız!

Popüler İçerikler

Akdeniz’de Dehşet Olay: 'Batan' Göçmen Teknesindeki 16 Yaşındaki Kız Tecavüze Uğradıktan Sonra Boğularak Öldü!
TikTok Videosunda 5 Yaşındaki Çocuğu Dudaktan Öpmeye Zorlayan Duygu Özgül, Gözaltına Alındı!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: “3. Dünya Savaşı Riski Var”
YORUMLAR
18.06.2024

Bazı insanlar evlendim demek için evleniyor ya da çocuk yapmak için evlilik ya da çocuk yapmak bir meziyet değil Türkiye de yaşamıyorum Türk değilim ama işim için Türklerle iletişim halindeyim o kadar arsızlar ki neden evlenmedin diye soracak kadar benim yalnız yaşayıp evimin başarılı bir kendi işimin olması bazı erkekleri rahatsız ediyor bunu benim yüzüme söyleyenlere var ve bu yüzden seninle evlenmezler diyende var neden evlenince kocaman eline bakmayacağım için mi evde durmayacağım için mi kocamdan çok kazanacağım için mi sizene kardeşim benim medeni durumumdan evlenip isteyip istememden çocuk istemediğim için yalnız öleceğimi de ima edenler var ya gülüyorum haklısınız yaşlı bakım evlerinde ölenlerin çocuklar yok

18.06.2024

Evli insanların, evlilikten sonra hayatını başka bir şekilde konumlandırması da bana saçma geliyor, tamam evliliğin getirdiği bir takım sorumluluk var ama her şeyi eşiyle yapmak, eşi olmadan hiç bir aktiviteye, hobiye, arkadaşlara, ziyaretlere katılamamak saçma geliyor, insan da en nihayetinde evli olsa kendine zaman ayırabilmeli, yapmaktan hoşlandığı şeyleri yapmaya da devam edebilmeli diye düşünüyorum

18.06.2024

kiskanmayalim evlileri arkadaslar. biz yapamiyoruz başarili olamiyoruz diye bu cekememezlik niye? birakin bu isleri. evet evlenmek cocuk sahibi olmak onlari islama vatana millete hayirli evlet yapmak bal gibide super basaridir.

18.06.2024

Saçmalama lütfen, evlenip çocuk sahibi olanları neden kıskanalım arkadaşım? Hepimizde bunu yapabilecek fizyolojik yetkinlik ve güç var ne de olsa, önemli olan evliliği hayatlarının en büyük amacı haline getiren insanları eleştirmek burada gerisi saçmalık

TÜM YORUMLARI OKU (14)