Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinden İzleyenleri Üzen Karar! Yeni Bölüm Ne Zaman?

Evlilik Hakkında Her Şey diziyle ilgili izleyenleri üzecek haber geldi. Yeni bölümünü merakla bekleyen izleyenler için diziden haber var. Her hafta Salı akşamları ekrana gelen dizinin kadrosunda Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı gibi ünlü isimler yer alıyor. 14 Aralık Fox TV yayın akışında Evlilik Hakkında Her Şey’in yer almaması akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam yayınlacak mı? Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümü ne zaman?

Evlilik Hakkında Her Şey izleyicileri bu akşam dizinin neden yayın akışında yer almadığını merak etmeye başladılar. Fox TV yayın akışında 14 Aralık’ta yeni dizi Mahkum saat 20:00’da yer alıyor. Dizi ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Kanal tarafından yapılan açıklamada Evlilik Hakkında Her Şey’in yeni bölümünün ne zaman ekrana geleceği duyuruldu. İşte detaylar..

Evlilik Hakkında Her Şey Bu Akşam Yayınlanacak mı?

Evlilik Hakkında Her Şey, sette görülen Covid-19 vakası nedeniyle önümüzdeki hafta yayınlanamayacak. Bir haftalık aranın ardından dizi yine her salı izleyiciyle buluşmaya devam edecek ve 21 Aralık Salı yeni bölümüyle ekranda olacak.

FOX TV Yayın Akışı

08:00 İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat

10:45 Çağla ile Yeni Bir Gün

13:00 En Hamarat Benim

16:00 Fulya ile Umudun Olsun

19:00 Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber

20:00 Mahkum

00:15 Kanunsuz Topraklar

03:00 Kamera Arkası

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti