'Evlilik Değil Dövüş Kulübü': Müge Anlı'da Kocasını Dövüp Çivileyen Kadın Herkesin Ağzını Açık Bıraktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert, gündüz kuşağı programları arasındaki en popüler yapım diyebiliriz. Esrarengiz cinayetlerin çözüldüğü, kayıpların ailelerine kavuşturulduğu programın her bölümü izleyenleri ekrana kilitliyor. Müge Anlı'nın sunduğu programa bugün evden kaçan kocasını aramak için gelen Remziye Çetin damga vurdu. Eşinin kaçarken beraberinde ziynet eşyalarını da götürdüğünü iddia eden Çetin dolandırıldığını söyledi. İzleyenlerle birlikte Müge Anlı'yı da hayrete düşüren detay ise Remziye Çetin'in kocasını dövüp ardından çivilemesi oldu. 

Hadi gelin, size tüm ayrıntıları anlatalım 👇

ATV'nin gündemden düşmeyen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 9 Kasım Çarşamba günü yayınlanan bölümünde yepyeni bir konuya adım atıldı.

Eşi Esat Çetin'in altınları ve parasıyla birlikte kaçtığını söyleyen Remziye Çetin, kayıplara karışan kocasını bulmak için Müge Anlı'nın kapısını çaldı.

Gündüzleri bakkal işleten Remziye Çetin akşamları da ek iş yapıyormuş.

Çetin çiftinin tüm bağları bundan yaklaşık bir ay önce tamamen kopmuş. Remziye Çetin'in ''Ben düşündüm, taşındım ve seninle ilişkimi bitirdim'' sözlerine karşın Esat Çetin eşine ''Nasıl beni istemezsin?'' diyerek sinirlenmiş.

Eşine sinirlenen Esat Çetin tepkisini buzdolabına vurarak göstermiş. Remziye Çetin ise dolaba vuran eşinin bu tepkisine karşılık olarak ona tokat atmış. Olayın ardından bakkala gelen Remziye Çetin dükkanın önünde arabanın olmadığını görünce eşinin kaçtığını anlamış.

Remziye Çetin, eşinin kaçarken yanında kendisine ait olduğunu iddia ettiği 16 tane Ata altını, bir Çeyrek altın, her biri 53 gram olan 5 tane burma bilezik ve dükkanın iki aylık cirosu olan 40 bin lirayı da aldığını söyledi.

Remziye Çetin'in iddiasına göre Esat Çetin'in yanında götürdüklerinin toplamı 500 bin liradan fazla... Daire almak istediğini ancak eşi yüzünden o daireyi de alamadığını aynı zamanda arabayı da kendisinin satın aldığını getirdi Remziye Çetin.

Sürekli kavga ettiği eşinin kayıplara karıştığını söyleyen Remziye Ateş, 24 yıl boyunca eşinin çalışmadığını ifade ederken "Ben çalıştım o yattı'' dedi.

Remziye Çetin eşinin tüm gününü kahvede geçirdiğini de açıkladı.

Remziye Çetin, eşinin daha önce de evden kaçtığını ve bu gidişinin ilk olmadığını söyledi.

Kocasının kendisini aldattığını düşündüğünü iddia eden Remziye Çetin, eşinin pastanecinin kızın methettiğini söyledi.

Pastanecinin kızının Esat Çetin'i geceleri aradığını da dile getiren Remziye Çetin, 'Gece 3'te ben kardeşimi bile aramam bunu kadınlar arıyor'' ifadelerini kullandı.

Kaçan kocasını bir bahaneyle çağırmak isteyen Remziye Çetin, dükkanın önündeki tüpleri bilerek içeri almamış ve eşine ''Ben çok kötü hastayım'' demiş. Dükkana gelen Esat Çetin, tüpleri içeri taşırken eşinin saldırısına uğramış.

Arkadan kocasının kafasına vuran Remziye Çetin, Esat Çetin'in düştüğünde kafasını buzdolabına vurduğunu da söyledi. Remziye alınan paralarının hesabını sormuş, eşi ise bunu yalanmış. Ardından Çetin çifti karakolluk olmuş.

Eşine şiddet uygulayan Remziye Çetin'in olayın detaylarını anlatırken izleyenleri hayrete düşürdü. ''Ben de hiç yalan yok'' diyen Remziye Çetin, eşine birkaç kez kafa attığını açıkladı.

Eşine kafa attıktan sonra vurmaya devam ettiğini söyleyen Remziye Çetin, ayağa kalkmaya çalışan eşine çivi sapladığını söyledi. Eşinden için ''Hak etti'' diyen Remziye Çetin Müge Anlı'nın da ağzını açık bıraktı.

Remziye Çetin açıklamalarına devam ederken beklenilen an gerçekleşti ve Esat Çetin canlı yayına telefonla bağlandı.

Eşinin söylediği iddiaları kabul etmeyen Esat Çetin, iki kez ölümcül iş kazası geçirdiğini söyledi. Kayıp şahıs oğlunun da cezaevinde olduğunu belirtti.

Bir aydır arabanın içinde yattığını söyleyen Esat Çetin, ''Bizimki evlilik değil dövüş kulübü'' derken eşinden yıllarca şiddet gördüğünün de altını çizdi.

Sağ elini ve ayağını sağlıklı şekilde kullanamadığını söyleyen Esat Çetin, ''Bana hastayım acil gel dedi. Bıçağı hazırlamış beni öldürecekti. Ben karakolluk olduğum kapıya bir daha dönmem.'' ifadeleriyle herkesin ağzını açık bıraktı.

Canlı yayında konuşan Esat Çetin, zamanında eşine psikolojik tedavi alması için baskı yaptığını söyledi. Kayıp olarak aranan Çetin, eşinin paralarının kaybolmadığını ve Remziye Çetin'in bunları uydurduğunu iddia etti.

Eşinden sürekli küfür işittiğini belirten Esat Çetin, ''Bir hastalığım olsa adını Remziye koyardım'' sözüyle dikkat çekti.

24 yıllık evliliklerinde eşinden bir kuruş para almadığını söyleyen Remziye Çetin olayının takipçisi olacağız.

İlginizi Çekebilir

'Ben Eşimle Böyle Konuşamam' Diyen Müge Anlı Canlı Yayında Müstehcen İhanet Yazışmalarını Gösterdi!
Müge Anlı'da Annesiyle Cinsel İlişkiye Girdiği Videoları 15 Yaşındaki Çocuğa Gönderen İğrenç Adam
Evlenmek İstediği Adamı Kaçırmıştı: 'Boşanmak İstiyorum' Diyen Nilüfer Şenel Yine Müge Anlı'nın Kapısını Çaldı

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
10.11.2022

Şiddetin kadını erkeği olur mu ? alsanıza gözaltına

09.11.2022

Değişik bir durum

10.11.2022

Yazık la adama

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ