Evli Olmadıkları İddia Edilmişti: Fırat Albayram'ın Ardından Ceyda Kasabalı da Açıklama Yaptı!

Türkiye'nin en sempatik çiftlerinden biri olan Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram çifti hakkında çıkan bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyanın ayağa kalkmasıyla beraber Fırat Albayram'dan paylaşım gelmişti. Ceyda Kasabalı da sosyal medya üzerinden ilk kez açıklama yaptı.

Önce ekranların ardından da sosyal medyanın en minnoş çiftine dönüşen Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram ikilisini tanımayan yoktur.

Birbirinden samimi ve eğlenceli halleriyle milyonların kalbini kazanmayı başaran ünlü ikilinin romantik paylaşımları da "nasip olur mu?" dedirten cinsten.

Noluyo Ya ¿ adlı YouTube kanallarından paylaştıkları videolarla izleyenlere kahkaha tufanı yaşatan Ceyda ve Fırat ikilisinin milyonlarca takipçisi var.

İçtenliklerine ayrı birbirlerine olan aşklarına ayrı hayran kaldığımız Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram çifti hakkında ortaya atılan bir iddia kafa karıştırdı.

Her yeni video ve fotoğraf paylaşımlarından içimizden "maşallah" dediğimiz ve herkesin birbirine çok yakıştırdığı Fırat ve Ceyda ikilisinin evli olmadığı iddiası ortaya atıldı.

Instagram, TikTok ve Twitter'ı bir anda çalkalayan iddia hakkında ilk konuşan isim Fırat Albayram oldu. Ünlü oyuncu "bu ülke dolandırılmak için mi gelmiş dünyaya?" diyerek iddiaları yalanladı.

Tüm detayları burada anlatmıştık:

Evli Değiller mi? Fırat Albayram Ortaya Atılan İddiayla İlgili İlk Kez Açıklama Yaptı!

Kelime şakalarıyla herkesi güldüren Ceyda Kasabalı da açıklama yaptı. Ceyda "Galiba Bekar" başlığı eklediği paylaşımında komik bir mani yazdı.

"Evli değil galiba bekar yazanlar, sanki hafiften sazanlar"

İlginizi Çekebilir

Şahan Gökbakar Adres Şaşıran Tamer Karadağlı'ya Hiç Acımadı: "Ana Ba Ba Ba Ba Ba!"
Uyuşturucu İtirafıyla Şoke Eden Sihirli Annem Yıldızı Damla Ersubaşı Rapor Sonucuyla Gerçeği Açıkladı
Bu İş Tamam mı? Hande Erçel Müstakbel Eltisi Nazlı Sabancı ve Kayınvalidesi Arzu Sabancı’yla Aynı Konserde

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
5 Yaşındaki Çocuk Şüpheli Şekilde Hayatını Kaybetti: Son Sözü "Anne Beni Bir Şey Isırdı" Oldu
YORUMLAR
30.03.2024

Size ne amk

30.03.2024

Mevzu resmi nikahın olup olmaması mı yoksa karı koca rolü yapan prodüksiyon oyuncuları olması mı? Çünkü iddia mikro mimik üzerine kurulmuş, yani temel cacık. Ama genel esas, kandırılıyoruz kurgu ve oyunculuk üzerine kurgulanmış proje iması içeriyor. Yoksa kime ne evli mi bekar mı? Kimsenin haddine de değil. Ki aileler defalarca içeriklerde yer aldı, onlara da yapsaydı mimik testi.

31.03.2024

Cidden buna insan var mı ya ikiside güzel cevap vermiş hem size ne evli bekar gayet birbirine yakışan tatlı minnoş bir çift diğer ünlü çiftler gibi değiller hemen bir şey tuttu mu aşık rolü kesmiyorlar aşk = Ceyda & Fırat

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ