Evli Olduğu Erkek Tarafından Defalarca Şiddete Uğrayan Kadının İçini Döktüğü Paylaşım

Twitter'dan bir kadın kullanıcı evlendiği erkek tarafından şiddete uğradıktan sonra yaşadıklarını anlattı ve içini döktü. Bizler de onun sesine kulak vermek istedik.

Türkiye'de şiddete uğramayan, taciz edilmeyen kadın sayısı ne yazık ki çok az. Neredeyse bütün kadınların sizlere anlatabileceği hikayeleri vardır.

Kadınlar için güvenli olmayan bir ülkede diken üstünde yaşıyoruz. Her güne yeni bir şiddet, taciz, tecavüz ve cinayet haberiyle başlıyoruz. Adalete de sığınsak biz kadınların çığlığını bu sistem duymadı.

Alınan kararlarla adeta erkeklere 'yaptığını tekrar yapabilirsin' denildi. Mağdur olan kadını suçlamak için sırada beklediler. 'Kışkırtmıştır, kaşınmıştır.' sözleriyle şiddete uğrayan kadınları dinlemediler...

Toplumda ve adalet saraylarında dinlenmeyen kadınlar da hikayelerini anlatmak için sosyal medyada seslerini duyurmaya çalışıyor. Onlardan biri de ismini gizlediğimiz bu kadın kullanıcı... Yaşadığı şiddet olayının ardından Twitter hesabından içini döktü bizlere.

Şaşırmadık değil mi?

Sen suçlu değilsin...

Evlendikten bir hafta sonra şiddet gören bir kadın...

İşimiz çok zor çok!

Olmayacaksın, olmayacağız.

İyi ki içini döktün bizlere... Affetmeyeceğiz!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Arap Müşteriye Elleriyle Yemek Yedirip Ayran İçiren Kadının Görüntüsü Sosyal Medyada Olay Yarattı!
Cenazelerde Ağlama Şovlarıyla Ortalığı Yıkan İnsanlarla İlgili Yapılan Sitem Dolu Paylaşımlar
Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin Yer Aldığı Yeni Dizi Yalancı'nın 10. Bölümde Final Yapacağı İddia Edildi

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
08.11.2021

Ulan hade inanıp affetmeni özür dilemelerine kanmanı anlarımda kendi ağzınla diyorsun psikoloğa götürdük şizofren olabilir test yapılmalı demişsin diyorsun üstüne hala ona inandım evlendim diyorsun.Ablacim kusura bakma da bu olayda bana göre senden suçlusu yoktur.Adamın ne bok olduğu belli hani bu sonradan çıkmamış 4 yıldır beraber olduğun kişiyi tanımayı geç 10 dakikada biri hakkında az çok fikrin olur.Ondan kendi etmiş kendin bulmuşsun.Turkiye şartlarında bu adamı ne tutuklarlar ne birşey yaparlar kendi kendine başını belaya sokmuşsun.

08.11.2021

kadın da zaten suç bende demiş twitinde. uzun uzun bu yorumu yazmana gerek yoktu. okuduğumuzu anlıyoruz çok şükür.

Üzüldüm böyle olmasına geçmiş olsun. Ama dediği gibi kendi hatası. ne kadar seversen sev saygı bitince ve özellikle şiddet girince o ilişki yürümez. 3,5 yıldır şiddet gördüğün halde neden evlenirsin anlayamıyorum. Kendince gerekçeleri vardır elbette ama uzun düşünüp alınacak bir karar

11.11.2021

"Evlilik olsun da ne olursa olsun. Evlenince düzelir. Beni sevmeseydi özür dilemezdi...vs" Belki de böyle düşündü.

08.11.2021

Ailesinin veya onu yetiştirenlerin eğitemediğini, çocukluktan yetişkinliğe evrildiğinde de kendisini eğitemeyeni kimse değiştiremez. Şiddet ile sevgi zaten yan yana gelemeyecek iki kavram. Şiddet gördüğü birini sevdiğini sananlar da sağlıklı değil maalesef. Neyse ki bu kişi gibi uyananlar var.🙏Aile faktörü de en büyük şansı olmuş tabi. Ailesi beş para etmez kadınlar için ise çok daha zor 😕 Zaten tam da bu yüzden en çok kendimize değer vermeyi öğrenmeliyiz. Farklı sosyo-kültürel, farklı sosyo-ekonomik çevrelerden geliyor olsak da bilincini açmış kişiler kendisini değerli gördükleri zaman bu tür şiddetleri de kabullenmiyor aslında.

TÜM YORUMLARI OKU (11)