Evli İnsanların Bir Dokun Bin Ah İşit Sorunlarını Duyunca İmzayı Basmadan Önce İki Kere Düşüneceksiniz

Evlenmek dışardan göründüğü gibi değilmiş anlaşılan. Bekar kalmaya devam 👍

Evlilik kararı almak kimisi için zor, kimisi içinse sıradan. Gidiş yolu ne olursa olsun herkesin ortak beklentisi elbette mutlu olmak. Peki gerçekten öyle mi oluyor? Sonsuz saadet var mı?

Twitter'daki Tanrı Şiva isimli kullanıcı geçtiğimiz gün şöyle bir soru sordu.

1. Gelen cevapların hepsi dikkate değer. Anlaşılan o ki herkesin bir derdi var, durur içerisinde...

2.

twitter.com

3.

twitter.com

4.

twitter.com

5.

twitter.com

6.

twitter.com

7.

twitter.com

8.

twitter.com

9.

twitter.com

10.

twitter.com

11.

twitter.com

12.

twitter.com

13.

twitter.com

14.

twitter.com

15.

twitter.com

16.

twitter.com

17.

twitter.com

18.

twitter.com

19.

twitter.com

Popüler İçerikler

Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
29.06.2020

Birbirlerinden çok fazla beklentiye girmeleri. Ayrıca evlilik müessesesinden de fazla şey beklemeleri. Bu hayat şartlarına uygun olmadıkları halde kendilerini belli bi kalıba sokmaya çalışmaları. Sana göre değil işte niye zorluyosun ki? Bazıları yalnız yaşamaya programlanmıştır. Aslında çoğu şey gibi evliliğin de bi amacının olmaması. Süre doldurmak için boş bi çaba. Halbuki geliştirebileceğiniz bi yeteneğiniz falan olsa hiç böyle şeyler yapmazsınız. Oscar Wilde çok doğru demiş ayrıca.

29.06.2020

Bir evli olarak benim açımdan tek sorun Eşimin iş hayatının yoğunluğu nedeniyle birbirimize pek vakit ayıramamamız.Hele birde çalışmıyorsanız hep evde yalnızmış gibi hissetmeye başlıyorsunuz

Pasif Kullanıcı
29.06.2020

Evlilikleri bitiren en büyük faktör; bazı kadınların gri eşofman altını ömür boyu üzerine çekip ekonomik özgürlüğünü erkeğe teslim etmesi bence .Bu sosyal statüye göre farklılıklar olsada .Kadının çalışmayıp evde oturması aradaki sevginin zamanla çıkar ilişkisine dönmesine neden oluyor .

29.06.2020

Bizim kültürümüzde kadın güçlüdür ,bağımsızdır lakin kadınlar zaman içinde erkeğe bağımlı olmayı görev bilmiş. Ne kadar sömürebilirim diye düşünüyor. Zengin olsun o çalışsın ben parasını yiyeyim. Evde oturayım çocuk yapayım el aleme gösteriş yapayım diye uğraşıyor. Çalışan ,kendini geliştiren kadın sayısı ne yazık ki azalıyor. Ben kendi tecrübelerimle güçlü kadın profili slav kadınlarında hala hakim.

TÜM YORUMLARI OKU (10)