Evli Erkeklerden Doğru Kadını Bulduklarını Nasıl Anladıklarına Dair 17 İtiraf

7 milyar nüfuslu Yerküre'de, doğru kişiyle birlikte olduğunuzu nasıl anlarsınız? Whisper isimli uygulama, evli erkeklerden eşlerinin kendileri için doğru kadın olduğunu nasıl anladıklarını paylaşmalarını istedi. APlus'ın katkılarıyla derlediğimiz cevapların her biri, her ilişkinin eşsiz olduğunu ortaya koysa da ortak olan tek bir nokta var: Doğru kişiyi bulduğunuzda bunu mutlaka bir şekilde hissediyorsunuz...

1. "Onun benim için doğru kişi olduğunu biliyorum, çünkü onu her gördüğümde veya sesini duyduğumda midemde kelebekler uçuşuyor. Ayrıca üzerimde öyle bir etkisi var ki, başka hiçbir kadın bana çekici gelmiyor."

2. "Hırslı biriydi, hayatını seviyordu ve hayallerinin peşinden gitti; ancak bunları yaparken bana da vakit ayırdı."

3. "Ona bakışım bile farklıydı; bu da onun doğru kişi olduğunu gösteriyordu. Yalnızca onu düşünmek bile beni gülümsetmeye yetiyordu."

4. "Hayatımı ayakta tutan şeyin onunla geçirdiğim anlar olduğunu fark ettiğimde, onun doğru kişi olduğunu anladım."

5. "Hiçbir dilde veya kitapta onun bana nasıl hissettirdiğini tarif edebilecek bir kelime veya cümle yok. O benim dünyam, ayım, yıldızlarım ve mutlu sonum."

6. "Onun benim için doğru kişi olduğunu, onu neredeyse kaybettiğimde ve fiziksel ve duygusal olarak korkunç bir acı çektiğimde anladım."

7. "En kötü esprilerime bile gülüyor ve berbat şiirlerimi eleştirmeden okuyordu."

8. "İletişim kurmak, dinlemek, takdir etmek, yakınlaşmak ve beni tanımak için her zaman vakit ayırıyordu."

9. "Doğru kişiyi bulduğunuzu bir şekilde anlıyorsunuz. Onsuz hayattan zevk alamayacağımı ve onu kendimden daha çok önemsediğimi fark ettiğimde bunu anlamıştım."

10. "Gerçekten gününün nasıl geçtiğini dinlemek istediğimi ve kötü bir gün geçirdiğinde ondan daha çok üzüldüğümü fark ettiğimde onun doğru kişi olduğunu anladım."

11. "Aşkımız, çok fazla ortak noktamız olduğunu ve birbirimizi çok iyi anlayabildiğimizi fark ettiğimizde başladı. Hem de etrafımızdaki herkesin itirazlarına rağmen."

12. "Herhangi bir olay olduğunda, aklıma gelen ilk kişi o oluyordu. Olay ne olursa olsun, onunla paylaşmak istiyordum."

13. "Onu ilk kez öptüğümde, dünyada öpmeyi daha çok istediğim başka bir kadın olmadığını fark ettim."

14. "Şatafatlı bir düğün değil, yalnızca bir nikah töreni istediğini söylediğinde onun doğru kişi olduğunu anladım."

15. "Bebeğimizi doğurmaya karar verdiğinde ve başka hiçbir alternatifi değerlendirmediğinde onun doğru kişi olduğunu anladım."

16. "Benimle olabilmek için Londra'dan New York'a taşındı."

17. "Onun doğru kişi olduğunu, yıllardır onu her gün görmenize rağmen ondan sıkılmadığınızda anlıyorsunuz."

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu:''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Telefonunda Sadece Maçkolik Var''
YORUMLAR
09.05.2016

ulen ortalama bir türk erkeğinin tanıdığı kız sayısı evlenene kadar 200 ü geçmez bunlardan en az 100 ünü çirkin bulur 50 si de bunu çirkin bulur geriye kaldı 50. bu 50 kızdan en az 30 u sosyal ekonomik ve kültürel sebepler dolayısıyla kendisine uygun değildir kaldı 20. Şimdi adam 20 kişi arasından bi kızla evlenmiş bana artizlik yapıyor ruh eşimi buldum diye. Kızlar için durum daha da vahim. 20 erkek tanıyan kız toplumda direkt kevaşe damgası yiyor. Ama kendisine sorsan kocası dünyanın en iyi adamı. Gelin itiraf edelim hepimiz çiftleşmek için kendimize bir rastgele bir eş seçip sonra durumu meşrulaştırmak için muhtelif güzellemeler yapıyoruz. Yemişim ruh eşini mevzu tamamen üreme.

09.05.2016

çok dedin 200'ü

#14 "Şatafatlı bir düğün değil, yalnızca bir nikah töreni istediğini..." Bu Türkiye'de imkansız, hepsi şatafatlı ve diğer düğünlerin kopyası bir tören istiyor. Sanırsın hepsi kaf dağının prensesi amk!

08.05.2016

İki insanın een mutlu günü olması gereken olay bile elalem ne der korkusyla bu şekilde oluyor ya bitiyorum buna. Sonra evliliğin getirdiği borç yüküyle geçen yıllarca süren buhranlar sayısız boşanma. Tabii, bunda özellikle hayatının amacı "evlenmek" olan ve evlenince ne yapacağını şaşıran tiplerinde katkısı yok değil.

09.05.2016

Net bir insanım ve her zaman duygularımla değil mantığımla hareket ettim,duygusal olarak bir aileme sevgi var oda benim kontrolum de olmadığından ve bir gün Onedio dan Büşra Küçük ile tanıştım duygusal olarak çok farklı bir hisse kapıldım bu zamana kadar aileme karşı hissettiğim duygunun bile üstünde bir şeydi işte o zaman bu ömrümün yettiği kadar yanında olacağım doğru kadın olduğunu anladım.

09.05.2016

Ben hiç bu kadar sevilmedim İyi ki varsın :*

TÜM YORUMLARI OKU (26)