'Evlenmeden Cinsel İlişki Yaşamak Doğru mudur?' Sorusuna Gelen Birbirinden Değişik Cevaplar

Herkesin tercihi kendine demek bu kadar zor olmamalıydı...

Twitter'da sorulan şu soru, uzun süre sosyal medya kullanıcılarının gündemini oluşturdu. Bakalım neler olmuş?

Merve

1. Sorunun cevabını "tamamen yanlış" olarak cevaplayanlar vardı...

2.

Afitab Koyuncu

3. Değişik bakış açıları da geldi...

Markopaşa

4.

Esra Su and 28 others

5.

İlyas

6.

Furkan Öztürk

7. Evlilik öncesi cinsel ilişkinin normal olduğunu söyleyenler de vardı..

gönlünden ne geçerse

8.

Yasemin

9.

özlem

10.

Ryuk Ra

11.

sivribiber

12.

Tanrı Şiva

13. O değil de "çok yanlış" deyip farklı bir radara takılan bu Amca başka bir efsane :)

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
31.10.2019

ilk yoruma ithafen yazıyorum; evlilik iki kişi doya doya gönlü rahat etik bi şekilde sex yapsın die oluşmus bi kavram değil. iki kişinın bu hayattaki yol arkaşlığıdır evlilik. sen kim olursan ol hangi maddi durumda olursan ol hayat hep acımasızdır zordur. bu zorluklara biriyle gögüs gelebil die vardır evlilik. eğer birde cocuğunuz olursa, o canı beraber büyütmek topluma faydalı bi insan yapabilmektir evlilik.çekirdek aile olmayı başarmaktır. sen sex yapabil die kurulmuş bi müesese değildir.

31.10.2019

Gel öpecem ...çok güzel özetledin ama bazı geri kafalılar evliliğin sekse açılmış kapı gibi görmesi...ve el değmemiş kız arayıp öncesinde bunu düşünmeyip eli şeyinde gezmesi ve niceleri....

01.11.2019

Evet duyuruyorum kıyamet yakındır... zina ne kadar yaygınlaşır ve normal görülürse kıyamet o kadar yakındır bazı araştırmamış insanlar kısacası (cahil),arap kültürü arap dini demiş. sanki zinayi bir tek arap dini islam dini yasaklamis gibi kendi içinde dogduklari islam dinini kotuleyip başka dinleride araştırmayan zeka yoksunu insanlar burda hüküm veriyor şaka gibi bir kere zina hangi dine gidersen git yasaktır ve bunda sebep aranmaz eğer aramak istiyorsanız evet zina toplumu bozar kim kimin kardeşi belli olmaz bakınız akıl bile buna imkan vermiyor lütfen siz siz olun biraz araştırın özgürlük diyorsanız da unutmayın sizin özgürlüğünüz başkasının alanına girdi mi biter...

01.11.2019

senin çocuk çoluk, genç yaşlı masum insanı dahil "bu olmadı lan" deyip kıyan, sonra en nihayetinde yine tüm insanlığı ortadan kaldıracağının sözünü veren dandik tanrının suçunu neden insanlar çekiyor? zina topluma falan bozmaz, toplumu bozan sürekli bir yerlerde (buna cinsel ilişki de dahil) çıkar aranmasıdır, sevmekten, sevişmekten uzak kalınmasıdır. dinli insanlar çıkar güdüsü ile hareket ettiklerinden (onlara sorsanız bunu kesinlikle kabul etmezler tabi) dinli bir toplum zaten bozuk bir toplumdur. din, zaten toplumu bozmuş, onu çıkar odaklı, düşüncesiz, sevmekten uzak, vicdansız, korkak bir hale getirmiştir.

31.10.2019

Evlenmeden önce ne bok yediğiniz kimseyi ilgilendirmiyor. Keşke bunun yerine evlendikten sonra nasıl sadakatli olunur sadık olmanın önemi nedir bunu konuşsak. Çünkü aile yapısını psikolojisini temelini bozan evlilik öncesi değil evlilik sırasında yaşanan olaylardır.

01.11.2019

Yanılıyorsun bence Dilara. Biz geçmiş önemli değil derken insanların biriyle sevişmiş olması onların kesin sadakatsiz orospu olduğu anlamına gelmeyeceğini söylüyoruz. Ancak sen yüz tane kişiyle yatmış, grup seks partilerine katılmış, önüne geleni aldatmış hiçbir ilişkide dikiş tutturamamış bencil ve güvensiz birini de geçmişi önemli değil diyerek hayatına alır mısın? Bu kişiden bir anda seninle birlikte değişmesini bekleyebilir misin? Şu bir gerçek ki herkesin birbirini s** bir dünyada kimse kimsenin vazgeçilmezi değildir. O yüzden bence artık tek eşlilik sadakat vs beklemek saçmalık. İnsanları özgürleştirdikten sonra eskisi gibi olmalarını beklemek saçma.

TÜM YORUMLARI OKU (137)