Evlenip Almanya'ya Yerleşen Asena Unutulma Hakkını Kullanarak Geçmişini Sildirdi

2017 yılında Hasan Dere ile evlenip Almanya'ya yerleşen ünlü dansçı Asenaİstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurarak geçmişini sildirmek istedi.

Detaylar içeriğimizde;

Türkiye'nin başarılı ve önemli oryantal dansçılarından biridir Asena. Bir dönemler televizyona çıktığında pür dikkat kıvrak bel harekelerini izlerdik. Hipnoz olurduk adeta...

Sadece dansıyla değil, yaşadığı aşklarla da epey magazin gündeminde yer almıştı. Tabii zaman geçtikçe o hızlı günler geride kaldı.

2017 yılında işletmeci Hasan Dere ile hayatını birleştiren Asena, nikah masasına oturduktan sonra gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başladı.

Hayatını sadece nikah masasına oturarak değiştirmedi. Almanya'ya taşınarak da kendisine yeni bir sayfa açtı.

Bu yeni sayfada ilk iş olarak da geçmişini sildirmek oldu. Ünlü dansçı İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurarak "Tüp bebek tedavisi görüyorum. Geçmişteki haberlerle yıpranıyorum, içeriklerin kaldırılması gerekiyor" dedi.

Hakimlik, haberlerin 10 yıllık süreyi aştığı için unutulma hakkı kazandığını belirterek Asena'nın talebini kabul etti.

Bu yepyeni sayfada kendisine huzur dolu bir yaşam diliyoruz. Umarız ki bebeklerini de kucaklarına sağlıklı bir şekilde alırlar.

Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Eski Ayasofya İmamı Boynukalın Yine Başladı: Öfke Yaratan Laiklik Paylaşımı!
Dilan Polat Herkesin Merak Ettiği "Görgüsüz Paylaşımlar Devam Edecek mi?" Sorusuna İlk Kez Yanıt Verdi
Şahan Gökbakar'ın Marmaris'te Bulunan Villasının Birinci Derece Sit Alanına Kaçak Yapıldığı İddia Edildi
YORUMLAR

Köyün birinde bir imam varmış tam namaz kıldırırken osuru vermiş .. Tabi cemaat Şok içinde .. Apar topar eve gidip eşine demiş Kalk hatun kalk gideceğiz buralardan rezil oldum .. Neyse Aradan 20 yıl geçer İmam , eşine der ki köye gidelim hanım hem nede olsa 20 yıl geçmiş unutmuşlardır herkes .. Köye giderken , imam yol kenarında bir çoban görür , eşine der ki ; Dur hele şu gence sorayım eğer unutulmamışsa tekrar geri döneriz .. İmam gence yaklaşmış , demiş ki ; Selam Yeğenim , kaç yaşındasın der , Genç de der ki ; Valla yaşımı tam bilmiyorum ama , Anamlar , imamın osurduğu yıl doğmuşsun der . )) Kısacası Asena'nında bu hesap .d

18.05.2022

Ne olacak o zaman kimsenin yaptıklarına pişman olma, yeniden başlama hakkı yok mu? Hikayen komik ama böyle hayat böyle olmamalı. İnsanlar değişebilir, değiştiklerinde de saygı duyup geçmişini kurcalamamak gerekir.

04.11.2021

Kadın unutulmak istiyor sen hala dansöz fotosunu koyuyorsun, ayıp ya!

Kadın unutulmak istiyor, basın manşete çekiyor unutulma hakkını kullanıyoo diye. Seneye yeni haber Asena unutuldu mu, nerede yaşıyor, son hali görenleri şaşırttı. En iyisi hiç meşhur olmamak galiba. Ne diyor Hadis: "Şöhret afettir."

08.11.2022

Valla tam da 👏 https://onedio.com/haber/oryantal-danslariyla-bir-donemin-en-cok-konusulan-isimlerinden-olan-asena-nin-son-hali-sasirtti-1105388

TÜM YORUMLARI OKU (11)