Evleneceği Erkeğin Birden Fazla İnsanla İlişki Yaşadıktan Sonra Kendisine Gelmesini İsteyen Kişi Tepki Topladı

İlişkilerde her iki tarafın beklentisi birbirinden farklıdır. Kiminin ölçütleri aşırı ya da fazla olabiliyorken kiminin de kriterleri oldukça rahattır. Ama sosyal medyada kadın-erkek ilişkilerinde sarf edilen kriterlere baktığımızda ortalık biraz karışık sanki. Bazen insanlar istenmeyecek şeyleri dileyip bize 'Bu da istenmez ki!' cümlesini kurduruyorlar. Twitter'da @kub_kubra05 adlı bir kullanıcı, gelinliğini seçip evleneceği adam hakkında bir temennide bulundu. Ama onun bu absürt isteği sosyal medyada tepki toplamaya yetti bile.

Kadın-erkek ilişkilerinde herkesin kriterleri vardır. Bunlar makul çerçevede olunca ilişkide genellikle bir pürüz olmuyor.

Ama son yıllarda sosyal medyanın da hayatımıza etkisiyle olsa gerek ilişkilerde tarafların istekleri, niyetleri farklılaştı sanki.

Hemen hemen her gün kadınlar erkeklere, erkekler kadınlara, kadınlar ve erkekler de hemcinslerine sövüp sayar oldu. Tam tersi olmayacak şeyler de güzellenir oldu.

Twitter'da @kub_kubra05 adlı bir kullanıcı, "Ben gelinliğimi seçtim canım kızım ama baban karıya kıza doysun diye bekliyorum" paylaşımıyla sosyal medyanın hiddetine ve şiddetine uğradı. Bakalım bu cümleye hangi haklı tepkiler geldi.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Manifest olayını biraz yanlış anlamış sanki... Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bunlar da İlgini Çekebilir

İstek Değil İhtiyaç! Balkonda Yapılan O Muhteşem Sohbetleri Paylaşarak Hepimizi Gülümseten Kişiler
Ümit Özdağ Netflix'te Yayınlanan "Top Boy" Dizisindeki Türkiye'den Bahsedilen Sahneye Tepki Gösterdi
Flört Edilen Erkeğin Telefon Ekranını Açık Bırakıp Gitmesine Gelen Tepkilere Siz de Hak Vereceksiniz!

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
19.09.2023

Kendini cariye olarak görüyorsa normaldir.

19.09.2023

Karıya Kıza doyma asla olmaz erkekte. Sofraya karnı tok erkek gelsin. Onu doyurmakla uğraşmayayım demekle aynı şey. Ertesi gün gene acıkacak o erkek. Karıya doyunca sadakat başlamaz ki, Sadakat namustur, karılara gittikçe arttığını kim söyledi sana. Çok fazla karıya giden adam evlense bile doymaz, Tam aksine gözü sürekli olarak dışarda olur. Bok çukurunda hijyen arar gibi, Namussuz erkekte sadakat arıyorsun.

20.09.2023

mustafa bey. her erkeğin daha doğrusu her insanın seksle arası yoktur. cinsel isteğin cinsiyetle herhangi bir bağlantısı yok. çok isteksiz kadınlar olduğu gibi çok isteksiz erkekler de var. hatta bence kadınlardan daha da fazla. evli olup ayda bir defa seks yapan erkekler var. bu tarz ergenlikten kalma popülist gerçekleri yansıtmayan yorumlardan kurtulmanın zamanı gelmedi mi artık. vee gerçekten zamanla insan o tarz şeylere doyabiliyor. daha genç yaşlarda merak var, ego tatmini var, hayata görüp geçireyim duygusu var. yani tek neden cinsel istek değil. bir ilişki kaliteli mi kalitesiz mi anlamak için çeşitli kişilerle birlikte olunabiliyor. ama bakıyorsun bu ilişkiler sana bir şey katmıyor. gereksiz, seviyesiz, son veriyorsun. sekse doymak da değil bu sadece. ne istediğini bilmeye başlayıp, daha tatmin edici yollara yönelmek.

19.09.2023

bu salak evlenince de erkektir yapar der🤦‍♀️ ne kadar kızıyorum böyle tiplere, kendinize saygınız olsun bari mal değnekleri 🤬

TÜM YORUMLARI OKU (12)