Evlendirme Dairesi Önünde Nikah Tarihi Kuyruğu Oluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı kademeli normalleşme ile birlikte nikah tarihi almak ya da daha önceden aldıkları tarihleri değiştirmek isteyenler, sabah erken saatlerden itibaren evlendirme daireleri önünde kuyruk oluşturdu.

Avcılar Zübeyde Hanım Evlendirme Dairesi’nin önüne saat 06.30’dan itibaren gelen çiftler, kuyruk oluşturdu. Bir görevli de karışıklılık olmaması için çiftlere numara verdi.

Avcılar Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Dairesi Nikah Memuru Şefi Destegül Koçak, yoğunluğu bekledikleri için mesaiye 1.5 saat erken başladıklarını söyleyerek, 1 saatte 30 başvuru aldıklarını kaydetti.

Koçak, kısıtlı salon ve evlendirme memuru bulunduğunu, başvuruların büyük bölümüne istenen tarihleri veremeyeceklerini ifade ederken, sıra bekleyen çiftler, uzun süredir normalleşmeyi beklediklerini ve umutla nikah tarihi almaya çalıştıklarını söylediler.

Dilipak 'Kıyamet Alameti' Tartışması Üzerinden Yeşim Salkım'ı Hedef Aldı
1 Haziran 2021 Kripto Para Piyasalarında Son Durum... Bitcoin Ne Kadar Oldu?
Dünyanın İlk Yüksek Rakımlı Yüzen Güneş Enerjisi, 220 Evin Enerji İhtiyacını Karşılıyor

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
01.06.2021

Bok var evlenin evlenin

01.06.2021

Bence acele etmeyin. Bu ülkenin başında ki paranoyak her an tekrar yasaklayabilir düğünleri. Yaptığınız masrafa yazık sade bir nikahtan sonra düğüne harcayacağınız parayla daha az borçlanın veya yurt dışına gidip vizyonunuzu genişletin.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ