Evlendikten Sonra Eşleriyle İlgili Öğrendikleri Aşırı İlginç Şeyleri Paylaşarak Hepimizi Dumur Eden 19 Kişi

Bazı insanların evlenmeden önce birbirlerini tanıyacak zamanları olurken bazıları ilk defa birlikte yaşadığı için ilginç özelliklerle karşılaşabiliyor. Sizin için derlediğimiz bu listede evlendikten sonra eşleriyle ilgili aşırı ilginç şeyleri paylaşarak hepimizi güldüren kişiler var...

1. "Kocamın açık alanlara, dışarıya işemeyi sevdiğini öğrendim. Şehirden uzak, taşrada yaşıyoruz, bu yüzden dışarıya işemesi sorun değil ancak onu bir keresinde gecenin bir yarısı YATAK ODASI PENCEREMİZDEN DIŞARIYA işerken yakalamıştım! Neyse ki, artık bunu yapmıyor."

2. "Kocamın tırnaklarını kestikten sonra kestiği tırnakları sakladığını öğrendim. Ya tırnaklarını parmaklarından koparıyor ya da kesiyor ve rastgele masasında ya da kanepenin altında tırnak yığını buluyorum. Bu olay midemi aşırı bulandırıyor!"

3. "Kocam asla tabak kullanmıyor. Yemek yaptığım zaman yemekleri direkt olarak kaplarından veya tencereden yiyor. Bahanesi de tabakların yüksek kenarları olmaması, kase diye bir şey var ama!"

4. "Görünüşe göre, kocam işe gitmeden önce en az iki kez, genellikle üç kez kakasını yapmak zorunda! Aynısını işten geldikten sonra uyumadan önce de yapıyor."

5. "Kocamın bir şey yapmadan önce işemesi gerektiğini öğrendim. 'Uzaktan kumandayı bana verir misin?' dediğimde, 'Bekle, önce tuvalete gitmeme izin ver' diyor. 'Gidip postayı kontrol edebilir misin?' dediğimde de 'Evet ama bekle, işemem gerek' diyor."

6. "Eşim et yerken eti kesmek için bıçak kullanmayı reddediyor. Sadece çatalını batırıyor ve bir mağara adamı gibi yiyor!"

7. "Kocam geceleri durup dururken aşırı yüksek sesle bağırıyor, yakında biri onu öldürdüğümü düşünecek ve polisi arayacak diye endişeleniyorum! Tatile gittiğimizde bile otel odalarında bile gece bir anda bağırırdı!"

8. "Eşimin çişini yaptığında tuvaletin sifonu çekmediğini öğrendim. Gerçekten fakir bir evde büyüdüğü için nasıl olursa olsun tasarruf yapmak zorunda kalmışlar, bu tasarrufa sifon çekmemek de dahil... Kendisinin alışkanlığı da yıllardır devam ediyor."

9. "Kocam gözleri açık uyuyor. İlk defa onun evinde kaldığımda gece uyandım ve gözlerini açık gördüm, öldüğünü sanmıştım!"

10. "Bugün kocamın tuvaletteyken kakasını kolay yapmak için burnunu sümkürdüğünü öğrendim."

11. "Profesyonel bir müzisyenle evliyim ve eşimin ara sıra uykusunda şarkı söylediğini fark ettim."

12. "Kocamın odalara yürümek yerine onlara dans ederek gittiğini öğrendim."

13. "Eşim küçükken elmaları hep elma dilimleyici ile kestiği için bıçakla elma kesmeyi bilmediğini öğrendim. Oturup elma nasıl kesilir diye ders vermiştim."

14. "Kocam uyurken başparmağıyla işaret parmağı arasında battaniyeyi ovuşturuyor. Bazen saçlarım da araya karışıyor ve sabahları saçlarımda devasa düğümlerle uyanıyorum, saatlerce bu düğümleri açmaya çalışıyorum."

15. "Kocamın nedense yere düşürdüğü yemekleri almadığını fark ettim. Yere veya tezgaha bir parça sos düştüğünü gördüğü halde çekip gitti. Garip olan şey kendisi çok titiz ve toplu bir insan."

16. "Eski kocamın uykusunda zombilerle savaşacağını keşfetmiştim. Uykusunda tekmeler atıp konuşurdu ve sabahları zombilerle savaştığını bana anlatırdı."

17. "Eşimin 5-10 dk boyunca hiçbir şey yapmadan dikeldiğini ve boşluğa baktığını keşfetmiştim. Bazen boş anıma denk geliyor ve korkuyorum, aynı korku filmlerindeki sahnelere benziyor."

18. "Kocamın uyurken üstüne ağır bir şey koyduğunu öğrenmiştim. Evlenir evlenmez rahat uyuyabilmesi için bacağımı üstüne koymamı istemişti."

19. "Annemin anlattığına göre babam uykusunda bağırıyormuş, kurduğu cümleler o kadar komikti ki annem anlatırken dakikalarca güldü!"

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Penisini Kestirecekmiş! Ejderhaya Benzemek İçin Parasının Çoğunu Harcayan Trans Bankacı
Kolları ve Bacakları Olmadan Doğan ''Solucan Adam'' Çocuklarına Koca Bir Servet Bıraktı!
İnsanlık Tarihinin Derinliklerinden Çıkan Birbirinden Korkunç ve Tamamen Gerçek 55 Fotoğraf

Popüler İçerikler

AK Partili Hamdi Çamlı'dan Ahmet Hakan'a Sert Sözler: "Elimizde Büyüyen Gevşek"
Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler
Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
YORUMLAR
02.10.2021

camdan dışarı çişini yapmak, tırnakları koltuk altına atmak, yere yemek döküp almamak... Bunlar işte paşa oğlum diye yetişen ayuların huyları. Sonra gelsin eşleri döküntülerini toparlasın istiyorlar. Evlilik bir kadının yapabileceği en aptal anlaşmadır.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ