Evlat Edindikleri Çinli Çocuklarına Otizm Tanısı Konulduktan Sonra Başka Bir Aileye Veren YouTuber Çift

Evlat edindikleri Çinli çocuklarına sponsorluk anlaşmaları yapıp, sonrasında başka bir aileye veren Youtuber çifte tepkiler çığ gibi büyüdü.

Amerika'nın Ohio eyaletinde yaşayan Myka Stauffer ve James Stauffer çifti, 2017 yılında Çinli bir çocuğu evlat edineceklerini YouTube kanallarında açıkladılar.

Çift, evlat edindikleri Çinli çocuklarına Huxley ismini verdiler. Huxley eve geldiğinden itibaren ise çift, evlat edinme ve çocuk bakımı hakkında birçok video içeriği ürettiler.

Tabii, bu içeriklerin çoğu sponsorluydu ve her bir video sayesinde de para kazandılar.

Huxley dışında dört çocuğu daha olan Stauffer çifti, 2014 yılında girdikleri YouTube dünyasında Huxley hakkında çektikleri videolar sayesinde abone sayılarında hızlı bir ivme ile yükselişe geçtiler.

2016 yılında 'Büyük duyuru!!! 4. çocuk geliyor.' başlıklı videoda, çift Çin'e gidip evlat edinmek istediklerini hatta Uganda veya Etiyopya'ya gidebileceklerini açıkladılar. Bu açıklamanın ardından Çin'e gidişlerini gösteren bir vlog çeken çiftin, bu videosu 5.5 milyon kişi tarafından izlendi.

Huxley'i evlat edinmelerinin ardından 2 yıl sonra çift, Huxley'e otizm tanısı konulduğunu açıkladılar. Çiftin takipçileri ise 2019 yılı itibari ile Huxley'in videolarda artık görülmediğini fark ettiler.

Bu durum üzerine Stauffer çifti, Huxley'in duygusal sağlığını düşünerek onu başka bir aileye vermek zorunda kaldıklarını açıklayan bir video çektiler.

Bu video sonrasında takipçilerinin hedefi olan çifte, sosyal medya üzerinden oldukça ağır yorumlar geldi. 

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda okuyalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇

22 Yaşındaki Gülnur Kocabaş, İşe Gittiği Sırada Erkek Arkadaşı Tarafından Pompalı Tüfekle Öldürüldü
Engel Olamadığı Fetişi Nedeniyle 100'ün Üzerinde Terlik Çalıp Cinsel Fantezilerine Alet Eden Adam
Böbrek Taşı Düşürdüğünü Zannederek Gittiği Hastanede Doğum Yapmak Üzere Olduğunu Öğrenen Kadının Bi’ Acayip Hikayesi

Popüler İçerikler

ODTÜ'lü Profesörün Canlı Yayında 'Torpil' İsyanı: "Çocuk Sınavı Kazanıyor, Almıyorlar"
Elazığ’da 3 Kişi “Bizi Cin Çarptı” Diyerek Yardım İstedi, Polisler Hoca Çağırdı!
Duygu Nebioğlu’nun Babalık İddiası: Ünlü Gazeteci Uğur Dündar mı?
YORUMLAR
29.05.2020

otizm tanılı bir çocuğa sevgi ilgi emek vermek gerek...sevgi olmazsa emek zor...Sevgi gerek...bu çift kullanıp atmış ..çocuk için artı travma....suistimal var...dava açılmalı bu şahıslara....

29.05.2020

Otizmli çocuğa bakmak zordur diye yorumlar yapılmış da, kendilerinin 4 çocuğu varmıs, biri otizmli dogabilirdi veya gelecek dönemde çocuklarından biri engelli olabilir. E o zaman ne olacak, onu da mi vereceklerdi? Bu bahane kabul edebilecek bir durum degil. Yarın bu durumu yaşamayacaklarını bilemezler cunku. Altında hiçbir iyi niyet olduğunu düşünmüyorum. 'YouTuber çift'in paradan başka düşünecek bir şeyi Yok bence.

30.05.2020

Ben şuna eminim; bilim , kültür ve sanat harici kısaca faydalı içerik paylaşmayan tüm Youtuberlar insanlara,özellikle gençlere çok büyük zararlar veriyorlar. Gerek içerik, yaşam tarzı, özendirme, kıskançlığa ve kıyasa çekme gibi.. Hepsi para için insanları kullanıyor. Danla, Duygu, Kerimcan, Ali Biçim,Cemalcan ve Oğuzhan uğur.. Derle topla at bir çöpe ki bir nesil kurtulsun, insani değerlerinden yozlaşmasın. Şuna muhazafakar, buna geri kafalı, o tutucu şuna duyar kasma derken iyice duygusuz, düşüncesiz, insani erdem ve değerlerden uzak kalıyoruz.

TÜM YORUMLARI OKU (53)