Evlat Edindiğini Söyleyen Selin Ciğerci İle İlgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Açıklama Geldi!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen isimlerden biri olan Selin Ciğerci, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla çok konuşuldu. Ünlü isim, sosyal medya hesabından eski eşiyle birlikte evlat edindiğini ve anne olduğunu duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise Ciğerci ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

Ünlü fenomen Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra, son günlerde gündemden düşmeyen isimlerden biri.

Selin Ciğerci ile mayıs ayında ikinci kez boşanan Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ''baba'' olduğunu açıkladığı bir paylaşım yaptı.

Herkes bu bebeğin Gökhan Çıra'nın evlenme teklifi ettiği sevgilisinden olduğunu düşünürken Selin Ciğerci yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı.

Paylaşımında anne olduğunu duyuran Ciğerci, eski eşiyle boşanmadan önce evlat edinme başvurusu yaptıklarını ve onay aldıklarını söyledi.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz👇

Selin Ciğerci, Gözyaşları İçinde "Anne" Olduğunu Açıklayarak Herkesi Şaşkınlığa Uğrattı

Deniz Akkaya ise bu açıklamanın ardından, Selin Ciğerci'nin taşıyıcı annelikle çocuk sahibi olduğunu iddia eden bir paylaşımda bulundu.

Herkes konunun aslını merak ederken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlık, Selin Ciğerci'nin evlat edindiğini yalanladı ve suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

İşte o basın açıklaması👇

İlginizi çekebilir;

Selin Ciğerci Kızlarının İsmini Açıklarken Gökhan Çıra Bebekleriyle İlgili Konuşanlara Çok Sert Çıkıştı
Deniz Akkaya, Baba Olduğunu Açıklayan Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci ile İlgili Sözleriyle Şok Etkisi Yarattı
Selin Ciğerci ile İki Kez Boşanan Gökhan Çıra'dan Sürpriz Evlilik Teklifi

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
27.01.2023

Kadından ne istiyorsunuz ya, kapı gibi "KADIN" kimliği var, o bir kadın ve bir erkekle evlenmiş, evlat edinmiş, taşıyıcı anne ile edinmiş, bir şekilde istenmeyen bir bebeğin hayatına dokunmuş, ona iyi bakmak, güzel bir hayat sağlamak istiyor ne var bunda, daha bugun burada haber vardı 2 yaşında çocuk öz annesi darp etmiş, bebek ölmüş. Ben üzüldüm kadının karşılaştığı bu duruma, biraz görüş alanımızı açalım böyle olmaz olamaz

27.01.2023

İstenmeyen bir bebeğin derken? Taşıyıcı annelik tam olarak öyle demek değil 😅

27.01.2023

Kadına bu kadar baskı yapılmasını bende anlayamıyorum. Kerimcan gibi, Samet Laçina ve türevleri gibi kırıtarak dolanmayı seçmemiş, ameliyatını olmuş kadın gibi kadın olmuş, bence sadece bedenen değil, ruhsal olarakta gayet dişi. Öyle ya da böyle, evlat edinmiş/sahip olmuş, storysini gördüm, bırakın beni ruhsal olarak yormayın bebeğime bakayım anne oldum diyor, gözleri parlıyor resmen. @hypatiaa’nın da dediklerine katılıyorum, o kadar kendi evladına eziyet eden ve dahi öldüren anne bozuntusu yaratık var ki, bu kadının safça annelik yaşamak istemesine ve bir çocuğun hayatına dokunmasına hak veriyorum. Üstelik erkek kardeşinin de 2 çocuğu varmış Selin’in ne güzel. Bence rahat bırakın, güle güle büyütsün kızını. 👼🧿

28.01.2023

her eşcinsel illa ameliyat olacak diye bir kural yok. kimisi penisiyle mutludur, kırıta kırıta da gezebilir. ibne ibnedir, kestirdi diye kişiliğinde bir değişim olmaz. çocuk sahibi olma konusunda sana katılıyorum, millet doğurup sokağa atarken bir eşcinselin çocuk büyütmesinde abes bir durum yok bencede. ama her kadın gibi hisseden ameliyat olmalı gibi bir durum da yok

27.01.2023

Ünlü dediğiniz siz ünlü ettiniz zaten. Bunlara kim neden çocuk versin

TÜM YORUMLARI OKU (21)