Evine Kadar Takip Ettiği Kadının Arkasından Kapıyı Tekmeledi: Esnaf, Sapığı Dövüp Polise Teslim Etti

Marmaray'dan evine kadar takip ettiği kadının girdiği kapıyı da tekmeleyen sapık, kadının çığlık atması üzerine çevredeki esnaf tarafından dövüldü.

Ardından ise polise teslim ettiler.

Pusholder tarafından sosyal medyada paylaşılan olay için, "Zeytinburnu'nda Afganistan uyruklu şahıs, genç bir kızı evine kadar takip etti kız eve girerken Afgan uyruklu şahsın tacizinden dolayı çığlık atınca esnaf müdahale etti, sapığı dövüp polise teslim etti" denildi.

İşte o görüntüler: 👇

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
03.06.2022

Az dövmüşler. Kapıyla beraber döveceksin ki ne işe yaradığını anlasın kapının.

Pasif Kullanıcı
03.06.2022

''Afganistan uyruklu şahıs'' bu kısma dikkat.Ülkemizin demografik yapısı göz göre göre değiştiriliyor.İpini koparan kazığını söken sınırlarımızdan içeri giriyor.Milliyetçi-Vatansever olduklarını iddia edip muhalifleri hain olmakla suçlayan Akp-Mhp'lileri ortalıkta gören var mı ?

03.06.2022

Çaresizliğe bak. Adam yeterince dövdük diyor. Bu olay gece olsaydı kız ne yapacaktı, esnafın kepenkleri kapalı olsaydı? Ceza almadan, ifadesi alınıp salınacak belki de başka bir kadına tecavüz edecek hatta ölümüne sebep olacak. Bu kadın sizde olabilirsiniz ve devlet bu konuda hiç bir yaptırım uygulamayacak üzgünüm..

TÜM YORUMLARI OKU (23)