Evine Kadar Takip Etmiş! Genç Kızı Taciz Eden Afgan Yakalandı

Bursa'da iş çıkışı yaya olarak evine giden Afganistan uyruklu zanlı polis ekiplerince yakalandı. Zanlının sınır dışı edilmek üzere göç idaresine teslim edildiği bildirildi.

Olay, önceki gün saat 21.00 sıralarında Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde meydana geldi. İşten çıktıktan sonra yaya olarak evine giden M.Ş.G..'yi tanımadığı bir kişi takip etmeye başladı.

Evinin bulunduğu sitenin önüne gelen M.Ş.G., bu kişinin elinde bıçağa benzer bir cisimle kendisine doğru yürüdüğünü görünce polisi aradı.

Sınır dışı edilecek

Şüpheli bölgeden uzaklaşırken, ihbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, çevrede yaptıkları araştırmayla şüpheli M.D..'yi zeytinlikte yakaladı .Elindeki cismin bıçak olmadığı anlaşılan Afganistan uyruklu M.D, polis merkezine götürüldü. 'Halkın huzurunu bozmak' suçlamasıyla hakkında işlem yapılan M.D. sınır dışı edilmek üzere savcılık talimatıyla il göç idaresine teslim edildi.

Popüler İçerikler

Ziraat Bankası'ndan Ortak Konut Kredisi: Gerçekten 10 Bin Lira Taksitle Ev Almak Mümkün mü?
Açıklama Geldi! Hz. Meryem Olduğunu İddia Eden Kadının Görüntüleri Gündem Oldu!
Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
YORUMLAR
25.11.2021

allah belanızı versin sizin, siyasal islamcılar yüzünden ülke nasıl adamlarla doldu. bunlar daha iyi günlerimiz

25.11.2021

Ya farketmemiş olsaydı. Belki de bugün o kızın ölüm haberini duyacaktık. Milli güvenliğimiz açısından ülkede ki tüm mültecileri tehlikeli. Bırakın insan haklarını, din kardeşliğini artık. Ortadoğu denilen bok çukurunda hayata gelen herkez tehlikelidir.

25.11.2021

Ön kapıdan çıkıp yan kapıdan girer, sınırlar sonuna kadar açık nasıl olsa.

TÜM YORUMLARI OKU (10)