Evinde Çok Sayıda Kedi ve Köpek Ölüsü Bulunan Kadın Akıl Hastanesine Sevk Edildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir kadının evinde çok sayıda kedi ve köpek ölüsü bulundu. Yaşlı kadın ekiplerin düzenlediği operasyonun ardından akıl hastanesine sevk edildi. 

Olay, çevrede yaşayanların yoğun koku alması sonrası ortaya çıktı.

Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemede çok sayıda hayvan ölüsü buldu. Güvenlik görevlileri ayrıca 40 kadar köpeğin hapsedildiğini tespit etti. Belediye ekipleri ise hayvanların bakımını yapmak üzere veterinere götürdü.

Evin bahçesinden tonlarca çöp çıkarıldı.

Gözaltına alınmak istendiği sırada zorluk çıkaran yaşlı kadın emniyetteki ifadesinde tutarsızlıklar nedeniyle psikiyatrik muayene için Marmaris Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaşlı kadın buradan Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne polis eşliğinde ambulans ile sevk edildi.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
12.12.2022

Şu canlara edilen zulümlerin hesabını Allah hem bu dünyada hem ahirette çektirir inşallah.Ya Allah’tan korkun bari vicdansızlar.Sorsan Rehber Kuran ama daha Allah’ın sessiz kullarına merhametten acizsiniz.Kıyamet kopsun artık

12.12.2022

Akıl sağlığı çok önemli.

12.12.2022

Teyzenin ruhsa ve aklî durumu yerinde değil anlaşılan. hayvan öldürmek başka bir suç. Ama bu ceset biriktirmek anormal durum. Üzücü ama kadına hemen sinirlenmek acele karar olur.

TÜM YORUMLARI OKU (12)