Evinde Çıplak Bir Şekilde Ölü Bulunan 4 Çocuk Annesi Nurgül Beyhan'ın Cinayetiyle İlgili İlginç Detaylar

Müge Anlı'da İstanbul Bağcılar'daki evinde çıplak bir şekilde komşuları tarafından bulunan Nurgül Beyhan'ın cinayeti aydınlatılmaya çalışılıyor. Aile bireylerinin iddiaları ve ortaya çıkan birçok detay şaşkınlık yarattı. Gelin neler yaşanmış bakalım!

9 Aralık 2020 tarihinde İstanbul Bağcılar'daki evinde boğularak öldürülen dört çocuk annesi Nurgül Beyhan'ın ailesi evinde çıplak halde ölü bulunan Beyhan'ın katilini bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi.

Olay günü evinden çığlık sesleri duyan komşuları tarafından yatağında ölü bulunan Beyhan'ın ölümü araştırılmaya başlandı.

Programda hem aile hem de Müge Anlı, Beyhan'ın ölümünden 5 ay önce gerçekleşen aile içi cinayete dikkat çekti.

Anlı, Nurgül Beyhan'ın uyuşturucu problemi yaşayan oğlu Yusuf Beyhan'ın alacak meselesi yüzünden 1 Ağustos 2020 tarihinde amcası Dilaver Beyhan'la yaşadığı kavga sırasında omzundan vurulduğunu, oğlunun ise o kavgada bir diğer amcası Cihan Beyhan'ı kurşun yağmuruna tutarak öldürdüğünü anlattı.

Kavgadan yaralı olarak kurtulup günlerce yoğun bakımda yatan Nurgül Beyhan'ın aile içinde bu olayın azmettiricisi olarak görüldüğü ve bu nedenle infaz edilmiş olabileceği ihtimalinin üzerinde duruldu. Beyhan'ın annesi Güllü Çelik de kızının ölümünden dünürlerini sorumlu tuttu.

Ayrıca Müge Anlı, boğularak öldürülen genç kadının alt kısmının tamamen çıplak ve sağ ayağının altında iç çamaşırı olduğunu, üst tarafında bulunan tişörtün ise göğüs kısımlarının açıkta kaldığını belirtti.

Otopsi raporuna göre taciz ya da tecavüz bulgularına rastlanmayan Beyhan'ın vücudunun neden çıplak olduğu da soru işaretlerine neden oldu.

Nurgül Beyhan'ın kaynanası da gelinin kendisinden para istediğini ve sevgilisiyle tatile gideceğini anlattı. Bu açıklama da Beyhan'ın çocuklarını çıldırttı haklı olarak. Ayrıca, kaynana diğer torunu Ali'den şüphelendiğini söyledi.

Nurgül Beyhan'ın kayınpederini dövmeye kalktığını da iddia etti. Beyhan'ın ailesi de tam tersi annelerinin şiddet gördüğünü söyledi.

Oğlu Ali'nin sürekli annesine zorluk çıkaran, şiddet uygulayan madde bağımlısı bir çocuk olduğu da belirtildi. Annesini oğlundan korumak ikinci bir demir kapı bile yapılmış.

Görümcesi de kardeşinin ölümünde Nurgül Beyhan'ın bir suçu olmadığını, düşman kesilmediklerini anlattı. Görünce de kaynana gibi oğlu Ali'den şüphelendiğini söyledi.

Bu arada Müge Anlı, eve gelen kişinin yani katilin Nurgül Beyhan'a tecavüz etmek istediğini fakat başaramadığını da paylaştı.

Eşi öldürülen Yaşar Beyhan da aklına ilk oğlunun geldiğini belirtti. Herkesin aklına da Ali gelmiş. Ali'nin arkadaşlarının hırsızlık yapmış olabileceğini iddia etti. Yaşar Beyhan da stüdyoya gelince ortalık biraz karıştı.

Müge Anlı da Yaşar Beyhan'ın verdiği tepkiler üzerine "Bir anda sen geldin stüdyoya. Ben mi çağırdım? Beni buradan çekip gitmekle tehdit edemezsiniz" diyerek tepki gösterdi.

Bakalım bu dava nasıl sonuçlanacak?

Popüler İçerikler

8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor
Skandal Bir Olayla Gündeme Gelmişti: Patiswiss'in Yeni CEO'su Belli Oldu
YORUMLAR
15.10.2021

Aileye bak evlerden ırak

15.10.2021

hepsi topluma dünyaya zarar.

15.10.2021

neler neler oluyor arka mahallede 🥴

TÜM YORUMLARI OKU (4)