Evi Terk Eden Eşi Sevgililer Günü’nde Barışmayınca ‘Elveda’ Yazıp, İntihar Etti

Bursa'da Ali Ö. (31), 3 çocuğunu da yanına alıp evi terk eden eşine, Sevgililer Günü dolayısıyla mesaj atıp, barışmak istedi. Eşinin isteğini reddetmesi üzerine, konuşmalarını sosyal medyadan paylaşan Ali Ö., daha sonra kendisini başından av tüfeğiyle vurarak yaşamına son verdi. Ali Ö., sosyal medyadaki paylaşımında 'Dayanamıyorum, kimseye derdimi anlatamıyorum. Çocuklarım yanımda olmadan bu kadar dayanabildim. Elveda herkese' dedi.

Olay, saat 18.00 sıralarında İnegöl ilçesi kırsal Maden Mahallesi’nde meydana geldi. Ali Ö.'nün eşi, iddiaya göre şiddeti geçimsizlik nedeniyle 3 çocuğunu da yanına alıp, bir süre önce kocasını terk etti. Eşi ile barışmaya çalışan Ali Ö., başarılı olamadı. Bugün Sevgililer Günü nedeniyle eşine mesaj atan Ali Ö., yeniden reddedildi. Ali Ö., eşi ile arasında geçen mesajlaşmayı sosyal medya hesabından paylaştı. Ali Ö. paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

'Benim canımı, çocuklarımı alanlar Allah onlara da aynısını yaşatsın. Bana kendi eşim iftiralar attı. Dayanamıyorum, kimseye derdimi anlatamıyorum. 7 yıllık evliyim, daha bir tokat vurmadım. Benim tek kötü sözüm yaptığı hareketlere söylediği sözlere cevap vermekti. Bu evden annesinin evine kaçınca benim hakkımda çok ağır kelimeler yaydılar insanlara kendilerini haklı göstermek için. Beni seven insanlar benden nefret etti. Dayanamıyorum yaşadıklarıma. Çocuklarım yanımda olmadan bu kadar dayanabildim. Elveda herkese.'

Sosyal medyadan yayınladığı mesajın ardından Ali Ö., av tüfeğiyle kendisini başından vurarak yaşamına son verdi.

Silah sesini duyan mahalleli, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Ali Ö.'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı.

Gara'da Şehit Edilen Vatandaşların Naaşları Memleketlerine Getiriliyor
Kadınların Zihin Okumada Erkeklerden Daha İyi Olduğu İspatlandı
Koronavirüs Türkiye: 6 Bin 287 Yeni Vaka, 94 Ölüm...

Popüler İçerikler

Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR

Şu olayda bile içlerindeki gizli kadın düşmanlığını ağızlarından salyalar akıtarak kusanların, feminizmin ne olduğunu Serkan İnci gibi redpillci asalak insan görünümlülerden öğrenip bilgelik taslayan cahillerin yorumlarını okuyoruz. Pes yahu! Onedio son zamanlarda amacından sapıp yobaz trollerin sıcak yuvası oldu adeta, bunu zaten biliyorum; yine de ülkeye dair umutları tek tek kırıyor bu kompleksli, hastalıklı insanların varlıklarını bilmek.

Pasif Kullanıcı
14.02.2021

Buyurun size kadın terörü. Hem de en babasından. Feminist sürtükleri ve onların destekçisi yavşakları bu postun altında göremezsiniz. Erkekler ölsün gebersin sorun değil. Bir kadının tırnağının ucu kırılmasın yeter ki.

15.02.2021

Ben tam bir yorum yapacağım, senin gibi gerizekalı davarları görünce içimden gelmiyor. Yukarıdaki adam çaresizmiş belki onun gibi onlarca erkek var ama senin gibi davarlardan binlerce var. Ama bu kadar kalabalık olduğunuz halde ben de sizi bir kadın cinayeti haberinde göremiyorum. Bu haberler nadiren çıkıyor, biz görüyor ve yazıyoruz ama her gün en az 2 tane çıkan kadın cinayeti haberlerinde ben seni hiç göremiyorum davar efendi

14.02.2021

Değmezdi be koçum evlenip 3 çocuk yaptıktan sonra hala anasının dolduruşuna gelip eşine tavır koyan bir kadın bozuntusu için saçının telini kaybetmeye bile değmezdi. Ki bu durumda olan çok kişi var benim arkadaşta öyle sırf çocukların hayrına katlanıyor yazık olmuş ne diyim

TÜM YORUMLARI OKU (47)