Eve Yiyecek Alamadığı İçin Eşi Tarafından Terk Edilen Vatandaş Röportaj Verdi

Bağımsız TV mikrofonlarına konuşan bir vatandaş, 23 bin TL maaş aldığını ancak 16 bin TL ev kirası ödediği için geçinemediğini anlattı. Vatandaşın anlattıklarına göre geçim probleminden dolayı eşiyle arasında zıtlaşmalar yaşanmış ve terk edilmişti.

Vatandaş kiradan geriye kalan maaşıyla evin ihtiyaçlarını karşılayamadığını ifade etti.

Tavuk dahi alamadığını söyleyen vatandaş bu sebepten dolayı eşinin çocuklarını da alarak gittiğini dile getirdi.

İşte detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Dedesine Meditasyon Yaptırmak İsteyen Kadın Daha da Negatif Enerji Yükleyince Komik Anlar Yaşandı
Paris 2024 Olimpiyatlarının Açılış Seromonisi 2014 Soçi Olimpiyatlarının Açılışı ile Kıyaslandı
Bir İçerik Üreticisi Bodrum Esnafını Tiye Aldığı Parodisiyle Sosyal Medyada Viral Oldu

Popüler İçerikler

Müge Anlı'da Eşinin Peynir ve Turşu Karşılığında Kendisini Sattığını Söyleyen Jigolo Görenleri Şoke Etti!
Gazeteci Cem Küçük, Narin'in Ağabeyini Hedef Gösterdi: ''Abisi Bir Şey Yaparken Narin Görüyor''
Mehmet Ali Erbil'in Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Hakkındaki Yorumları Fena Ayıplandı!
YORUMLAR
27.07.2024

Başardıkları şey bu işte... insanlar geçinemiyor., esnaf batıyor, gençler bunalımda iş bulamıyor, ama hükumete yakın şirketlerin borcu siliniyor, teşvik veriliyor, padişah saltanat içinde sarayında yaşıyor, dalkavukları hırsızlık yapıyor. Ben hep diyorum bu ülkenin Kürt Türk sorunu yok, bu ülkenin üretme sorunu yok. Bu ülkenin Vatan Haini sorunu var... Bu arkadaşı ve halkın büyük kısmını bu hale getirenler Vatan Hainidir. Vatan Haininin cezasına bellidir...

şimdi birileri çıkar tavuk da yemesin. ama tişörtü ütülü demeye🤦‍♀️

27.07.2024

İntihar ve boşanma oranlarının artış sebeplerinden biri. Ekonomi bozulursa eğitim ahlak adalet her şey daha çok bozulur. Eğitim bozulursa geleneksel ahlak anlayışından kişiler arası ahlak bozulur. Kimsenin kimseye empatisi sabrı saygısı kalmaz. Bu saygısızlık bir üst ahlak anlayışı olan kanunları zedeler. Yozlaşan adalet anlayışı insanları sorumsuzluğa ve hiçliğe sürükler. Kanun ve düzen bozulduğunda bir üst aşama olan toplumsal ahlak anlayışını yerle bir eder. Çözülmeler ve geri dönüşü imkansız bireysel hareket etmeler başlar. Evrensel ahlaktan hiç bahsetmiyorum bile ki bu ekonomisi ve eğitimi düzen içinde olan ülke insanlarının sahip olacağı bir olgu. Nihayetinde konforsuz yaşam insanların kendi anlayışlarını oluşturmalarına zemin hazırlar. Sonucunda da gelenek öncesi dediğimiz ilkel ahlak anlayışı olan 'itaat ve ceza' anlayışına hapsolur. Sonra vergi kaçıran, hepimize ait olan zenginliklerin kaymağını yiyen bir avuç asalak çıkıp para mutluluk getirmez gibi safsatalar ortaya atar.

TÜM YORUMLARI OKU (17)