Eve Getirilen Çevirmeli Telefonu Nasıl Kullanacakları Hakkında Fikirleri Olmayan Yeni Nesil Çocuklar

Teknolojinin gelişmesi ve cep telefonlarının hayatımızın merkezine yerleşmesiyle unuttuğumuz çevirmeli telefonlar, yeni nesil gençler tarafından pek bilinmiyor. Burada da babanın getirdiği telefonu kullanmaya çalışan çocuklar bir hayli zor anlar yaşıyor.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR

Ah ah .. Telefon defteri olurdu herkesin numaralar yazılırdı A harfinden başlayarak .. Zaten çoğu numarayı çevire çevire bir süre sonra ezberliyordun😂Bir de ilk başlarda yani annelerimizin zamanında numarayı çeviriyorsun seni bağlayacak diye bekliyorsun 😂Tamam teknolojinin gelişmesi çok güzel bir şey hem kolaylık hem rahatlık sağlıyor ama iyice köreldik be .En basit şeyleri bile telefondan bakar olduk. 4 işlemi kafadan yapamayan bir nesil yetişiyor . En kötüsü de sabırsız ve memnuniyetsiz çocuklar ..Çok üzücü 😥

27.07.2018

Takılma.. Hiyerogliflerde "nereye gidiyor bu yeni nesil" mealinde yazılar olduğunu okumuştum.. Yani aynı tas aynı hamam

27.07.2018

Şunu seyredince gerçekten yaşlandığımı anladım

27.07.2018

Ben bunlarla üç aşağı beş yukarı aynı yaştayım ama çevirmeli telefon da vardı arkadaşlarımla konuşurdum, walkman da vardı, şu ortası kıvrımlı tetristen de vardı. Çocukluğunu 80-90larda geçirenlerin yaptığı çoğu şeyi de yapıyordum, parktan eve girmezdim herkes giderdi anca öyle, bende mi bi gariplik var acaba?

Pasif Kullanıcı
27.07.2018

gerçekten kaç doğumlu olduğunu öğrenmelisin :D

TÜM YORUMLARI OKU (14)