Eve Alkollü Gelen Koca, Çıkan Tartışmada Eşini Çekiçle Öldürdü

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde eve alkollü gelen Ahmet Ayçelebi (58), bu nedenle kendisine tepki gösterip aracının lastiklerinin havasını indiren eşi Şahizer Çelebi'yi (58) çıkan tartışmada başına çekiçle vurarak öldürdü.

Olay, sabaha karşı Çaycuma ilçesi Gemiciler Mahallesi'nde meydana geldi. Şahizer Ayçelebi, eve alkollü gelen eşi Ahmet Ayçelebi’ye kızıp, onun aracının lastiklerinin havasını indirdi, anahtarını aldı. Bunun üzerine Ayçelebi çifti arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ahmet Ayçelebi, eline geçirdiği çekiçle, eşinin başına vurdu, ardından da oğlunu arayarak, 'Gel anneni öldürdüm' dedi.

Eve gelen oğlu, annesini kanlar içinde yerde hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibi, Şahizer Ayçelebi'nin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Şahizer Ayçelebi'nin cenazesi, Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan Ahmet Ayçelebi ise polis merkezine götürüldü.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Cezaevine Gönderilen Güllü'nün Kızı Tuğyan'ın İfadesi Ortaya Çıktı
Avrupa Merkez Bankası'ndan Halka "Evde Nakit Para Saklayın" Çağrısı
Ekonomist Mert Başaran 100 Lirayla Zengin Olmanın Yollarını Anlattı
YORUMLAR
02.02.2022

virüs için 'nüfus kontrol altına almak istiyorlar' diyorlar ama buna gerek yok. bizim halkımız o işi hallediyor. her gün cinayet olur mu ya !

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ