Evdeki Hiçbir Elektronik Cihaza Dokunmayın!

Tabi isterseniz dokunun. 

Her gün çığır atlayan teknolojilerle, dokunmadan her şeyi kontrol edebilir hale geldik. İşten ya da okuldan eve geldiğinizde her şeyin hazır ve sorunsuz olması teknolojinin en büyük nimetlerinden biri.

Son dönemlerde Wi-Fi teknolojisiyle çalışan ev teknolojisine fazlasıyla aşina olduk.

Uzaktan kontrol edilen buzdolabı, çamaşır makinesi gibi ürünler hemen her mağazada mevcut. Elbette bu özgürlüğün karşılığında, biraz tuzlu ödeme yapmanız gerekebilir. Bu sebeple, ben gider makinemi kendim çalıştırırım diyebilirsiniz. Fakat biz bugün, hiç makinenizi değiştirmeden aynı rahatlığa erişebileceğiniz ürünleri inceliyoruz.

Tamamen Türk mühendislerin Ar-ge ve üretim süreçlerini yürüttüğü bir marka: Şımart Teknoloji.

Bu firma Ankara’daki fabrikasında, akıllı ev ürünlerinin yanı sıra, akıllı olmayan tüm ürünlerinizi akıllı hale getirebilecek cihazlar da üretiyor. 

Şimdi aklınızda ne canlandı bilmiyorum ama şunu belirteyim; Şımart, Türkiye’deki ilk robot süpürge üreticisi. Üreticisi derken, gerçekten üreticisi. İlk tasarım ve yazılım aşamasından üretimine her şeyi Ankara’da bulunan fabrikalarında gerçekleştiriyorlar. Bunun dışında düğmesi olan tüm cihazlarınızı uzaktan kontrol edebileceğiniz akıllı parmak, 360’ derece kamera, wi-fi ampul başta olmak üzere 40’dan fazla ürün üretiyorlar.

Çok harcamadan evinizi akıllandırın!

Şımart Teknoloji’nin ürettiği ürünler ile evinizdeki tüm cihazları akıllı ve uzaktan kontrol edilebilir hale getirebilirsiniz. Bir hayal edin; siz evden çıktığınız anda evdeki ütünün fişi kapanıyor, robot süpürgeniz çalışmaya başlıyor. Siz eve yaklaştığınızda hava soğuksa radyatörünüz çalışmaya başlıyor, ışıklar açılıyor ve hatta kahve makineniz size kahvenizi hazırlıyor. Bunların tümünü istediğiniz gibi kurgulayabilirsiniz. Ya da telefondan istediğiniz zaman çalıştırabilirsiniz.

Şımart ürünleri rahatlığın yanı sıra güvenliği de sağlıyor.

Kapı pencere sensörleri, istemediğiniz bir yer açılmak için zorlanırsa telefonunuza anında bildirim gönderirken, yanıcı gaz alarmı, kaçak su dedektörü gibi ürünler istenmeyen olası kazalarda sizleri hemen uyarıyor. Yanıcı gaz alarmı çalıştığı anda, akıllı vana ise evdeki doğalgazı kesiyor. Bu sayede her an güvende hissedebilirsiniz. Ayrıca evinizde patili bir dostunuz varsa, 360 derece kamera ile istediğiniz zaman onu izleyebilir hatta onunla kamera aracılığıyla konuşabilirsiniz. 

Tüm ürünleri https://simart.me web sitesinden inceleyebilir ya da Ankara Etimesgut’taki Ser Tower’da bulunan Şımart Showroom’da dilediğiniz kadar deneyebilirsiniz.

Bu içerik marka tanıtımı ve iş birliği amacıyla hazırlanmıştır.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı