Evde Yaptığı Soğuk Kahvede Bir Yanlışlık Olduğunu Düşünen Kullanıcıya Gelen Kahve Tarifleri

Yaz sıcakları zaten her geçen gün şiddetini arttırırken dışarıdaki soğuk kahve fiyatlarını görünce kahve ihtiyacımızı evde karşılar oldu. Bu konuda pek çok kişi istekli olsa da dışarıdaki o soğuk kahve lezzetini evde yakalayabilenlerin sayısı epey az. Bu konuya değinen Twitter kullanıcısı @HatemBenArdaa da soğuk kahve yapımı deneyip bir şeylerin yolunda gitmediğini fark edince kendisine birçok kahve tarifi gelmiş. Biz de bu tarifleri derleyelim dedik!

Kavurucu yaz sıcaklarına en güzel çözümlerden biri buz gibi bir soğuk kahve olsa da dışarıdaki soğuk kahve fiyatları resmen cep yakıyor.

Fahiş fiyatlar nedeniyle çoğumuz soğuk kahve işini evimizden çözmeye çalışsak da dışarıdakiyle aynı lezzeti tutturabilmek epey zor. Özelikle de kahve makinesi olmayanlar için.

'Doğru soğuk kahve nasıl yapılır?' sorusunu her gün kendimize en az 1 kez sorarken, Twitter kullanıcısı @HatemBenArdaa yaptığı soğuk kahvede bir terslik olduğunu fark ederek takipçilerine dert yanmış. Haliyle kendisine birçok soğuk kahve tarifi gelmiş.

Biz de bu soğuk kahve tariflerini derleyelim dedik:

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içeriğimize de bakmayı ihmal etmeyin:

Her Daim Soğuk Sevenler İçin 10 Nefis Soğuk Kahve Tarifi

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kahve Hakkında Muhtemelen Daha Önce Hiçbir Yerde Duymadığınız Birbirinden İlginç Bilgiler
Güne Zinde Başlamak İsteyenlerin Tercihi Olan En İyi Öğütülmüş Kahve Tavsiyeleri

Popüler İçerikler

Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
09.08.2023

Kahve demişken, Nescafe Gold'un 200 Gr'lık paketi 180 TL olmuş.

09.08.2023

Bim vip gold 100 gr. 40 TL. Hadi bana müsaade

09.08.2023

1-Geceden filtre kahveyle su karıştırın çalkalayın kavanoz veya şişede dolaba koyun sabaha demlensin(coldbrew) 2-Kişi başı 3 tatlı kaşığı türk kahvesini 200ml sıcak suyla karıştırın. Karıştırma işlemini kaşıkla uzun uzun (refika içinizden 100'e kadar sayın diyo burada ben kendim kahvenin kokusuna göre ayarlıyorum) karıştırın. Bekletin telve dibine çöksün. Süzerek başka bi kaba alın. Tekrar süzerek buz dolu bardağa koyun. Su eklemeye gerek yok. İsteğe göre süt şurup vs eklenebilir. (iceamericano)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ