'Ev Sahibi Kirayı 4 Bin TL Yapmış, Diyorlar ki Fiyatları Allah Belirliyor Ev Sahibim Allah mı?' Diyen Vatandaş

Mor Mikrofon isimli YouTube kanalının sokak röportajında konuşan bir vatandaş, Diyanet'e isyan etti. 'Diyanet başımızdaki ihanet' diyen vatandaşın o sokak röportajı gündem oldu.

Diyanet'in 'Fiyatları tayin eden Allah'tır' fetvasını da eleştiren vatandaş, 'Ev sahibi kirayı 4 bin lira yapmış, fiyatları Allah belirler diyorlar, ev sahibim Allah mı?' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
YORUMLAR
24.08.2022

Halkımız yavaş yavaş aydınlanıyor, düz de olsa mantıksal kavramlar gelişmeye başlıyor... Bu hızla gidersek bir haftada Ortaçağ, 15 günde Yeniçağ, yemin ediyorum 1 aya Fransız Devrimi'ne kadar götürürüz biz bu işi.

25.08.2022

O aydınlanmanın sebebi bizi yaktıkları gibi kendileri de yanmaya başlayınca oldu, kendi ceplerine dokunmasaydı siklerinde olmazdı bunların.

24.08.2022

Neden bilmiyorum ama "fiyatları ALLAH belirliyor" lafından sonra aklıma Ankara'da kendini ALLAH olarak tanıtan dolandırıcı geldi aklıma. Bir de dolandırdığı adama konuşurken "ben mekkedeyim, 45 dakikaya yanında olurum, söyle kulum sana hangi peygamberimi yollayayım" diye telefonda görüşüyordu. İşte buna inanan tayfa ile enflasyonu ALLAH yükseltiyor diyen tayfa aynı.

25.08.2022

Türk milleti haysiyetini ve özgürlüğünü kaybederken, bugün cebindeki parayı savunduğu kadar dik durmadı... Bence böyle salak topluma bu yaşanılanlar müstehak...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ