Ev Sahibi-Kiracı Kavgasında Kan Aktı: Çok Sayıda Kişi Yaralandı

Ev sahibi ile kiracı arasında çıkan kavgalara bir yenisi daha eklendi. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde evden çıkmadığı iddia edilen kiracı ile ev sahibi arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 

Ailelerin de dahil olduğu kavgada 6 kişi yaralandı.

Olay, önceki gün saat 19.00 sıralarında Çınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 5 katlı binanın en üst katında oturan Ali S., bir süre önce 3. katta bulanan dairesini Mustafa K.'ye kiraladı.

Ev sahibi Ali S., Mustafa K.'nin evinden çıkmasını istedi. Evden çıkmayan Mustafa K. ile ev sahibi Ali S. arasında tartışma çıktı. Büyüyerek devam eden tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavgaya yakınlarının da dahil olmasıyla birlikte taraflar birbirlerine sopa ve taşlarla saldırmaya başladı. Kavgada sopa ve taş isabet eden 6 kişi yaralandı. Olayda kontrolden çıkan öfkeli bir kişi araçlara sopayla vurarak içindeki kıyafetleri yerlere savurdu.

Ardından başka bir kişi ise binaya taş ve sopa fırlattı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde müdahale etti. İfade için karakola götürülen taraflar ise birbirinden şikayetçi oldu.

O anlar bir yurttaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Erzurum'da Kasiyerlik Yapan Kadın, 42 Erkek Rakibini Geride Bırakıp Muhtar Oldu
Resmi Gazete Duyurdu: O Ülkenin Vatandaşları İçin Vize Muafiyeti Kaldırıldı
Mazbatasını Alan Muhtara Şok! Görenler Hayret Etti: Soruşturma Başlatıldı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
YORUMLAR
06.04.2024

Kira ve kiracı ile "düzenleme" yapıldığından beri kavgalar bitmiyor, bitmezde... 😡😡😡

06.04.2024

Aynı binadalar aboo hiç çekilmez…

İngiltere'de kiracıya en fazla 2 ay süre tanınıyor, Bizde 12 yıl çıkaramıyorsun. Milletin malına çökmekten vazgeçin.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ