Ev Hanımları Oy Vermeyi Deniyor: Kürtaj Hak mı Yoksa Yasaklanmalı mı?

Türkiye’de 11 Milyonun üzerinde işgücüne dahil olmayan ya da olamayan kadın var. Bu rakam seçimlerde her 5 seçmenden 1’inin ev kadını olduğu anlamına geliyor. Seçimler yaklaşırken biz de ev kadınlarının ülkemizdeki hangi sorunun çözümüne öncelik verdiğini öğrenmek istedik. Birbirinden zor konularda tüm samimiyetleriyle karar vermeye çalıştılar. İyi seyirler.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
16.06.2022

Kürtaj cinnayettir diye net şekilde konuşanlara hayranım. Siz istenmediği halde doğan bir çocuğa şahit oldunuz mu. Ben oldum bir üniversite öğrencisinin doğurup yetimaneye bıraktığı sonra evlatlık verilmesi için imzaya bile gelmeyen birini gördüm bu yavrucağın önce koruyucu aileye verilip 3-4 sene sonra annenin bu çocugu bir daha istwmeyeceğine kanaat getirlip evlatlık verilmesine karar verilip çocugun koruyucu aileden alınıp başka aileye verildiğini gördüm bu çocuk daha 3 yıllık yaşamında 2 kere terk edildi. Daha ne yaşayacağınıda bilmek zor nasıl bir travma yaşadığını.şimdi sizce hangisi daha büyük bir cinayet bakamayacağınız çocugu dünyaya getirmemek mi yoksa sonunu hiç düşünmeden bu bebeği iğrenç bir hayata mahkum etmek. Cinayet sadece bir insanın nefesini kesmek değildir. Bir insanın umutlarını yaşam sevincini almak onu korkunç bir yaşama mahkum etmekte cinayettir. Hatta bence en kötüsü umut cinayetidir

17.06.2022

adam gibi korunmak... şimdi hiçbir yöntem yüzde yüz koruyucu değildir tatavalarına girmeyin. yüzde yüz değil dedikleri yüzde doksandokuz. ki bilimde hiçbir zaman hiçbirşeye yüzde yüz denmez zaten. gelse gelse kime denk gelecek. ya da çok küçük bir kısma. denk gelecek. hemen yapıştırıyorlar şu cevabı. baştan önlemimi aldım.

16.06.2022

Ne desek boş, erkek olarak başımıza gelmeyeceği için bence bizim bir söz hakkımız olmaması gerekiyor. Partnerimizin başına gelse bile yine empati kurup anlamamız imkansız. Söz kadınların :)

17.06.2022

virgul koyamam, o kadar katılıyorum

16.06.2022

mesela ben şu yönden kürtaja karşı degilim düşünün yolda gidiyorsunuz ve bir tecavüzcü geliyor ve sizin rızanız olmadan bedeninize dokunupla ırzınıza geçiyor hatta daha kötüsü bie hamile kalıyor ben olsaydım kesinlikle tecavüzcüden çocujk dogurtmazdım çünkü çocuk dünyaya gerçekte nasıl geldigi için ögrenince perişan halde olurdu

17.06.2022

buna özel durum deniyor canım. zaten kürtajın yasak olduğu yerlerde bile buna özel düzenlemeler var. düzenmele yapmak zor olmasa gerek.

TÜM YORUMLARI OKU (25)