Ev Arkadaşlarıyla Kabus Gibi Günler Yaşayan 13 Kişinin Haklı Serzenişlerini Görünce Aile Evine Şükredeceksiniz!

1. "Ev arkadaşımdan nefret ediyorum çünkü yemek macerasından sonra tabağındaki yağın tamamını lavabodan aşağı döküyor ve gideri s*kiyor."

ihatemyroommate.net

'Ama en azından kirli bulaşıklarını lavaboda bırakmaktan vazgeçti, şimdi onları ahır gibi odasında biriktiriyor. Bana sanki temiz bir alan yaratmış hissi yaşatmaya çalışıyor sanırım. Düşüncesiz, bencil, tam bir mankafa olan bu insanla sadece 1 ay daha uğraşmak zorundayım.'

2.

3. "Ev arkadaşımdan nefret ediyorum çünkü hayata dair hiçbir amacı yok. Bütün gün odasında duruyor ve oyun oynuyor. 2 haftada 1 duş alıyor. Odasından sadece banyoya gitmek ya da bütün evi yaptığı yemekle kokutmak için çıkıyor.

ihatemyroommate.net

'Tam bir uyuşuk ve tembel. Koronavirüsten o kadar korkuyor ki evden sanki savaş alanına ya da zombi saldırısının ortasına çıkacakmış gibi çıkıyor. Eğer sağlığından endişe ediyorsan önce s*ktiğimin odasını temizle. Odasının kapısını her açtığında evin içine iğrenç bir koku doluyor.'

4. "Ev arkadaşlarımdan nefret ediyorum çünkü hayatımda onlar kadar baskıcı insanlarla daha tanışmadım. Yemek yeme saatlerime, düşüncelerime, her şeyime karışıyorlar. Umarım kendi hayatıma bakmama izin verirler."

ihatemyroommate.net

'Çıldırmamanın hiçbir yolu yok. Artık kendi hayatlarına bakmaya başlarlar umarım. Aksi takdirde kalplerini kıracağım ve bunun en son seçenek olmasını istiyorum.'

5. "Ev arkadaşımdan nefret ediyorum çünkü dağınık, çöp biriktiriyor ve ortak alanların hepsinde yer kaplıyor. Yemek yaptığında asla temizlemiyor, bulaşıkları günlerce öyle kalıyor ta ki ben pes edip temizleyene kadar."

ihatemyroommate.net

'Erkek arkadaşı da bir yıldan fazladır bizimle yaşıyor ben onay vermememe rağmen, öylece devam ediyor. Bana sormadan bütün arkadaşları haftalarca bizde kalıyor. Bana sormadan yiyeceklerimi kullanıyor, nadiren yerine yenisini alıyor. Söylediğimde ise kırılıyor. Işıkları asla kapatmıyor, ısıtıcı günlerce evde olmadığında bile açk kalıyor. Ben full time çalışıyorum o bütün gün yattığı halde ben dinlenmeye çalıştığımda sessiz olmaya bile çalışmıyor. Taşınmaya karar verdim ve yine kırıldı. 'Benim duygularımı hiç mi düşünmedin? diyerek üstüme geliyor. Çok egoistsin diyor. Bu küçük fare beni çileden çıkarıyor. '

6.

ihatemyroommate.net

7. "Ev arkadaşımdan nefret ediyorum çünkü her gün, her gece, her saniye o kadar gürültücü ki. Televizyonuyla, Playstation'ıyla o kadar çok gürültü çıkarıyor ki. "

ihatemyroommate.net

8. "Ev arkadaşımdan nefret ediyorum çünkü erkek arkadaşı da 5 aydır bizimle yaşıyor. 4 büyük şirketten birinde ücretli stajyerlik yaptığı halde kirayı ya da diğer giderleri paylaşmak için hiçbir adım atmıyor."

ihatemyroommate.net

'Adam tam bir g*t ve kendisini bizim evin kralı sanıyor. Yeme alışkanlıklarım ve zekam konusunda yorumlarda bulunuyor. Ben temizlik yaparken onlar öylece popolarının üstünde oturuyorlar.'

9.

ihatemyroommate.net

10. "Ev arkadaşımdan nefret ediyorum. Kendi çöplerini ayıran bir insanla yaşadığınızı düşünün. Kendininkini ayırıp atıyor ve sizinkini atmıyor. Siz normal bir insan olarak hepsini attığınız halde."

ihatemyroommate.net

11. "Oda arkadaşımdan nefret ediyorum çünkü sürekli temizlik yapıyor. Benim masama bile dokunuyor. Evde her yer çamaşır suyu kokuyor."

ihatemyroommate.net

12.

13. "Ev arkadaşımdan nefret ediyorum çünkü tembel ve aptal biri. Hiçbir şeyi temizlemiyor. Sürekli terliyor, sesli osuruyor ve hayatımda tanıdığım en gürültülü osuran insan. İğrenç kokuyor. Ne zaman evle ilgili bir şey yapması konusunda yardım istesem asla yapmıyor."

ihatemyroommate.net
Gördüğünüz Andan İtibaren Gençliğinizden 15 Yılı Çalıp Götürecek Birbirinden Acayip Görseller
Bir İnsanı Vasat Kılan Hareketleri Çatır Çatır Söyleyip En Derin Hislerimize Tercüman Olmuş 18 Takipçimiz
Günlük Hayatta Başlarına Gelen veya Tanık Oldukları Birbirinden Garip Olaylarla Yüzünüzü Güldürecek 17 Kişi

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
11.07.2020

Diğerleri tamamda 10 ve 11 saçma geldi

13.07.2020

Ev değilde oda arkadaşlarımdan biri çarşafını iki sömestrda birer kez olmak üzere yılda iki defa değiştiriyordu. Resmen yatağından leş gibi kokular yayılıyordu. Çamaşırlarını yıkadıktan sonra kalorifer peteğinin üzerinde kurutuyor ama kuruyunca toplamıyordu. Giymesi gerektikçe oradan alıyordu. Tüm bunlar neyse ama odadaki diğer arkadaşım iyi kızdı. Biraz çirkefti ama alttan alıyordum geçiniyorduk, çokta titizdi ve ileri derecede bozuluyordu diğer kızın pasaklılığına. Onunla öyle bi samimiyeti olmadığ için yatak başlığımın arkasında duran pantolonumu bahane edip onun önünde bana kustu öfkesini. 'Sana söylüyorum kızım sen anla gelinim' yapıyor. O kadar da abarttı ki sinirden elim ayağım boşaldı ağlamaya başladım. Tüm gün yüzüne bile bakmadım. Oda haklı olduğunu iddia edip etrafta ne kadar dağınık bir insan olduğumu anlatıp rezil etti beni.

13.07.2020

Zerre hak ediyor olsam canım acımayacak biz onunla beraber temizliyorduk odayı. O kızın pisliğinden bana dert yanıyordu. O tepki bana değil çok iyi biliyorum. Odamı değiştirmek için yurt yönetimine dilekçe verdiğimi duyunca yüzsüzce yanıma gelip "O lafları sana söylemediğimi biliyorsun. O anlasın diye sana bağırıp çağırdım özür dilerim uzatma barışalım artık üzülüyorum" demişti. "O anlasın diye söylüyorsan ona söyleseydin ben senin şamar oğlanınmıyım. Günlerdir ortalıkta anlatmadığın ne pasaklılığım kaldı ne leşliğim şimdi tenhaya çekipmi özürmü diliyorsun." diye. Sonra yine kendimi tutamayıp ağlamaya başladım.Sarılmaya kalkıştı o da ağlamaya başladı ama yemezler...

TÜM YORUMLARI OKU (4)