Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator Resmi Multiplayer Desteğine Kavuştu

''Bir tır sürme simülasyonu ne kadar popüler olabilir ki'' demeyin!

Zira Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator tüm dünyada hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine sahip. Ülkemizde de adeta milli oyunlarımızdan biri desek yanlış olmaz.

Hatta bizlerin gönlünde biraz farklı bir yere sahip.

Yallah Şoför Yallah! Milli Antidepresanımız ETS 2 Hakkında Terapi Tadında Tepkiler

Euro Truck Simulator 2 2008, American Truck Simulator ise 2016 tarihinde çıkışını gerçekleştridi.

Aradan geçen uzun yıllara rağmen oyunlara oyuncular tarafından çok istenen bir özellik ise nedense eklenemedi. O özellik elbette ki çok oyuncu desteği.

Oyuncular da çözümü TruckersMP gibi alternatiflerde buluyorlardı.

Ancak artık buna gerek yok! Gelen son güncelleme ile birlikte her iki yapım da çok oyuncu desteğine resmi olarak kavuştu. Çok oyunculu modun adı ise Convoy.

Tüm Avrupa ve Amerika'nın tadını arkadaşlarınızla çıkartın!

8 kişilik Convoy modu sayesinde oyuncular arkadaşları ile senkron bir oyun deneyimi yaşayacaklar. Bu da demek oluyor ki her oyuncu aynı hava durumu ve trafiği aynı şekilde görecek.

Mod henüz beta aşamasında.

Bu da beraberinde elbette bazı ufak tefek problemleri de getirmiyor değil. Ancak beta sürecinin ilerlemesi ile birlikte bu problemlerin de zamanla ortadan kalkması bekleniyor.

Türkiye'nin Güzelliklerini Sanal Dünyaya Taşıyan, Ülkemizin Tanıtımına Yardımcı Olan 13 Oyun
League of Legends Hakkında Öğrenince Penta Atmış Hissi Yaratacak 13 Bilgi

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR

Bu oyunun niye bu kadar süre boyunca resmi multiplayerı çıkmadı bi türlü anlamadım zaten. Truckers MP kullanan o kadar çok insan varken hele. Ama biraz zayıf gibi multiplayer 8 kişi hepsi arkadaş olmalı heralde. Bunun yanında sunucu mantığıda olsa daha fazla kişinin olduğu bence güzel olur. Ayrıca kurduğumuz şirketlere sunucudaki başkaların da katılabilme gibi bir özellik olsa mesela. Arkadaşım gelip benim şirketimde şöför olsa başka şirketler ile kapışsak hatta onların şirketleri ni de satın alabilsek. Bu oyunda geliştirilebilecek o kadar çok şey var ki ama yapımcı sütüdyo nedense doğru düzgün yenilikçi şeyler yapmıyorlar. Anca DLC ile bayrak kaplaması satsınlar. Bari her ülkenin ki tek paket olaydı hepsini ayrı yapıp satmışsınız. Ben de gider mod olarak daha güzelini yüklerim harbi bir gram akıl yok sizde. Aksesuar dlcleride boş Steam atölyesinde 100 kat iyileri varken gidip satın almamızı bekliyorlar. Allah'tan yavaşda olsa azar azar harita ekliyorlar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ