Euro 2024 Karşılaşmasında Sevinç Yaşayan Türk Taraftarın, Gürcü Taraftarlara El Hareketi Çektiği Anlar

Euro 2024 için dün Dortmund’da karşı karşıya gelen Türkiye ve Gürcistan maçında galibiyet 3-1 skorla A Milli Takımımızın oldu. Hem Dortmund’da hem ülkemizde taraftarlar sevinçten dört köşe oldukları anlarla kayda geçerken bir vatandaşın tribünde sergilediği garip hareketler sosyal medyada gündeme geldi.

Galibiyet ardından eliyle 3-1 hareketi yaparak karşı tribünde yer alan Gürcistan taraflarını kendince sinir etmek isteyen kişi el hareketi çekmeye başladı.

O anlar tribündeki başka bir izleyicinin cep telefonundan kayda alınırken komşu ülkemiz Gürcistan vatandaşlarına sergilenen bu hareketler tepki topladı.

İşte o anlar 👇

Ve tepkiler. 👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Filenin Sultanları’ndan Arda Güler Sevinç Pozu ile Tam Destek!
Arda Güler’in Türkiye-Gürcistan Karşılaşmasındaki Golüne 5 Farklı Dilde Sevinç Anı
Mert Müldür’ün Alkışlar Toplayan Golü Esnasında Kız Arkadaşı ve Annesi Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Popüler İçerikler

Real Madrid Taraftarı İsyanda: Ancelotti Arda Güler'i Neden Oynatmıyor?
Olumsuz Eleştirilere Daha Fazla Dayanamadı: Dilan Polat Gönderisine Gelen Yorumlara Ateş Püskürdü!
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
YORUMLAR
19.06.2024

giderek daha yoz bir toplum oluyoruz ... bu görüntü sadece yapbozun bir parçası.. ama gerçekten vahim.. avam, yoz , kaba, cahil .. bir toplumda olmaması gereken ne varsa onlara sahip oluyoruz ve dönüşüyoruz.. bir de giderek pislesiyoruz (hijyen).. birileri dayılara ve pardesu giyen kadınlara ter kokusu ile ilgili eğitim vermeli .. İstanbul ter kokuyor arkadaş.. Marmaray metro metrobus sokaklar ter kokuyor amk.. niye bu içeriğe yazdım bilmiom bunları...

19.06.2024

Ya amk Gürcü tarafının farklı olduğunu mu sanıyorsunuz? Herhangi bir ülkenin futbol tayfası her zaman böyledir. Dün maç sonu Polonya'da Gürcüler Türkiye'nin golüne sevinen birisine 20 kişi saldırdılar. Maç öncesi stadyumda çıkan kavgada da Gürcü'lerin ilk sataştığı konuşuluyor. Çok meraklıyız kendi insanımızı aşağılamaya.

19.06.2024

mandalar daha zarif varlıklar bu yaratığa nazaran

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ