Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Umut, Okay, Kenan, Ozan, Yusuf, Hakan Ç. , Burak Yılmaz
İtalya: Donnarrumma, Florenzi, Chiellini, Bonucci, Spinazzola, Jorginho, Locatelli, Barella, Berardi, Insigne, Immobile
Avrupa Şampiyonası tarihinde ilk kez bir turnuvanın açılışı golünü bir futbolcu kendi kalesine attı.
Ciro Immobile İtalya formasıyla 14. golünü attı.
Çünkü biz futbol mantığıyla oynamıyoruz. Her şeyi milli duygularla yapabiliriz sanıyoruz ki halbuki orada bir taktik strateji beceri oyunu var ama bizde vizyon hep savaş kafası... Merih defansı vatanı savunur gibi savunuyor diyor spiker. Oldu amk silah da ver vursun italyanları
Askere adam yollar gibi şarkı yapıp, vatan savunması yaptırır gibi top oynatırsan olacağı bu. . Hep gaz ile birşeyler olacağı inancı var zaten. . O yüzden de sürekli sağdan, soldan gaz çıkıyor. .
Avrupa takımı Ortadoğu takımına Futbol öğretti. Ohh iyi oldu hiç acımadım bir insanı boşuna övmeyeceksiniz. Dakika olmuş 80 spikerler bile hala 1 atak yapamayan takımı övme derdinde. Daha da Asla da izlemem vakit kaybıydı.