#Etkileyici Dizisinden Sonra Influencerlar da Kendilerine Gelen Mesajları İfşa Etti

Influencerlık yalnızca son birkaç aydır ülkemizde bir meslek olarak görülüyor. Hatta belki hala bunu dünyanın en kolay işi olarak görenler vardır. Ancak influencerlar yavaş yavaş seslerini çıkararak bunun aslında ne kadar zor bir iş olduğunu anlatarak daha da bilinçlenmemize yol açıyor. Herkesin bir şekilde influencer olmaya çalıştığı bu günlerde, onların neler yaşadığını ve ne gibi zorbalıklara maruz kaldığını çok başarılı bir şekilde anlatan #Etkileyici dizisinden bahsetmek istedik size. Ülkemizden çok bilindik bazı influencer isimler de dizinin ardından kendilerine gelen korkunç mesajları ifşa etti ve aslında nelerle başa çıkmaya çalıştıklarını gün yüzüne çıkardılar. Gelin birlikte yakından bakalım.

Influencerlık ülkemizde yeni yeni meslek sayılmaya başlanan bir iş. Bundan bir iki sene önce insanlar bunun çok kolay bir para kazanma yöntemi olduğunu düşünüyordu.

www.instagram.com

Hepimizin gün içinde en çok kullandığı uygulama olan Instagram'da muhtemelen en az 1 influencer takip ediyorsunuzdur. Yedikleri, içtikleri, giydikleri, kullandıkları her şeyi, hayatlarını paylaşan bu insanlara yeterince yakından bakmıyoruz. Hatta birçok insan onları yalnızca 'link' olarak görüyor.

Linçler, yorumlar, küfürler havada uçuşuyor çoğu zaman. Eleştiri kabul edemeyeceklerse, bu işi yapmasınlar diyoruz...

www.instagram.com

Ancak telefon ekranlarını kapattığımızda onların da bizler gibi birer insan olduğunu aklımıza getiremiyoruz.

Dizi, bir skandalın etrafında şekillenirken, başrolümüz Influencer Leyla Demir'in sosyal medyada yediği linç, kadına şiddet, toplumsal baskı gibi hepimizin her gün yaşadığı ya da şahit olduğu durumları izliyoruz.

Yapımcılığını Murat Cemcir'in üstlendiği dizinin ana karakterlerinden biri futbolcu Emre Kunda'yı Bertan Asllani, Leyla Demir'i ise Aslıhan Malbora canlandırıyor. 

Emre Kunda'nın 'En iyi futbolcu' ödülünü aldığı gecenin 'En iyi influencer' ödülü de Leyla Demir'e gidiyor. Olayın ardından yakınlaşmaya başlayan ikilinin arasında akılalmaz olaylar şekilleniyor...

Çünkü her gün takip ettiğimiz bir influencer'ın başına bu olayların benzerleri geliyor. Birbirimizi hiç düşünmeden çok sert bir şekilde eleştiriyor ve günün sonunda nefretimizi bir başkasından çıkartmanın yolunu buluyoruz.

Gerçek hayatta Instagram'da takip ettiğimiz birçok influencer da #Etkileyici dizisinden yola çıkarak kendi başlarına gelen bazı olayları paylaşıp, kendilerine gelen mesajları ve yorumları ifşa ettiler...

Etkileyici dizisinden etkilenerek kendisine gelen acımasız yorumları ifşa eden bir diğer influencer da Ala Tokel oldu:

Paylaşılamayan bir sosyal medya hikayesi: #Etkileyici şimdi GAİN'de!

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
14.12.2021

Hakikaten tek derdiniz bu mu aq? Ben şahsen her gün cebimden giden paradan başka birşey düşünemiyorum artık. Derdinizi skiim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ