Etimesgut Belediyesi’nden Dikkat Çeken ‘15 Temmuz’ Kararı: Anma Yapılmayacak

Erdal Beşikçioğlu‘nun başkanlığını yaptığı Etimesgut Belediyesi'nden dikkat çeken hamle geldi. Tasarruf tedbirleri kapsamında 15 Temmuz’da anma etkinliği yapmama kararı alındı.

Belediyeler, tek tek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenecek anma etkinliklerinin programını açıklarken, Etimesgut Belediyesi yeni bir karar aldığını duyurdu.

Etimesgut Belediyesi tasarruf tedbirleri kapsamında belediyenin herhangi bir etkinlik organize etmeyeceğini duyurdu.

Belediye’den konuya ilişkin yapılan duyuru şöyle: “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri” ile ilgili olarak Valilik ve Kaymakamlık tarafından çeşitli etkinlikler düzenleneceğinden Belediyemizce herhangi bir etkinliğin yapılmayacağı Komisyonlarımızın 28/06/2024 tarih ve müşterek 22 sayılı raporu ile uygun görülmüş olup, Raporumuz Yüce Meclisin görüşüne arz olunur.”

AFAD Açıkladı: Afyonkarahisar'da Peş Peşe İki Deprem
MASAK, Galatasaray'ın Eski Yıldızı Sneijder'ın Peşine Düştü: Örgütün Gizli Ortağı Çıktı
Çok Sayıda Suç Kaydı Bulunan Sosyal Medya Fenomeni Gaga Bulut Gözaltında Alındı
Saldırıya Uğrayan Kısmetse Olur Yarışmacısı Eslem Sena Nur: "Kafama Çakı Soktular"

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
11.07.2024

19 mayısı kutlamayanlara gelsin!!! öyle saça böyle tarafk bro ;)

11.07.2024

İktidarın kendine yapılan darbe girişiminin araştırılmasını reddetmesi ve üstüne adını sürekli bir yerlere verip müfredata kadar işlemesi ülkenin bulunduğu durumu başlı başına özetler nitelikte zaten fakat 15 Temmuz için AKP'li belediyeler de afiş asmak dışında bir şey yapmıyor. Önümüzde seçim falan olmadığı için afiş bile asılmayabilir.

11.07.2024

Türkiye'de iktidar el değiştirdiğinde, 15 Temmuz'un akıllarda kalıp, cevaplanmayan soruları ciddi anlamda gündeme gelecektir.

11.07.2024

Kral hareket 🤟🤟 yıllarca 19 Mayıs olsun , Cumhuriyet Bayramı kutlamaları olacakken yok güvenlik gerekçesiyle yok filistinliler kurban ediliyor bahanesiyle hiç birşey yapılmadı.En güzelini yapmış keşke diğer illerde de aynı karar alınsa.

TÜM YORUMLARI OKU (27)