Ethereum'un Kurucusu Vitalik Buterin'in Analizini Yapan Psikiyatrist Ekran Bağımlısı Çocuklar İçin Uyarı Yaptı

Kripto para piyasasının en öne çıkan isimlerinden biti Ethereum'un kurucusu Vitalik Buterin bildiğiniz üzere. Fakat kendisinin öne çıkmasının 300 milyar dolarlık servetinden ziyade fiziksel yapısı. Daha önce Türkiye'ye de gelen Buterin yürüyüşü ve bakışlarıyla sık sık gündem oluyor.

Psikoterapist Sedat İrgil, Erhereum'un kurucusu Vitalik Buterin üzerinden yaptığı bir analizle, çağımızın en büyük problemlerinden biri olan ekran bağımlılığı hakkında açıklama yaptı.

Buterin’in yürüyüşündeki koordinasyonun bozukluğunun kas erimesi kaynaklı olduğunu ve sosyal gerekleri anlamadığını söyleyen İrgil, bunun günümüzde birçok çocuğun muzdarip olduğu bir problem olduğunu belirtti.

İrgil'in açıklamaları hem bilgisayarda çok fazla vakit geçirenlerin hem de ebeveynlerin dikkatini çekti.

İşte o analiz;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Yurt Dışında Viral Olan Kumda Kahve Videosuna "Bu Bir Sihir Numarası mı?" Yorumları Yapıldı

👇

Bir Grup Sağlıkçıdan İlginç Deneme: Elektroşok Cihazının Kullanımını Bir Arkadaşları Üzerinde Gösterdiler

👇

Turistik Bir Bölgede Videoların Drone ile Çekilmiş Gibi Görünmesi İçin Yapılanları Şaşkınlıkla İzleyeceksiniz

Popüler İçerikler

Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
23.03.2024

bazen internet kafeye gidiyom sadece prototype oynamak için play storda yok çünkü bir sürü sümsük velet wolf teamdi şuydu buydu bi bok olmaz bu tüysüz özürlülerden öte yandan gençleri görüyom eğilmekten kambur olmuşlar kuazimodo gibi gözleri kan çanağı aq haşere sürüsü teknoloji çağında doğdukları için ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller hakkaten ne varsa eskilerde varmış aga daha neler görcez acaba

24.03.2024

Öncelikle editör kardeşim psikolog ve psikiyatrist farklı şeyler.. Şimdi hocaya gelelim gözlerinde gizli bir özellik var galiba kas erimesi teşhisini koydu hemen bir video izleyerek tek bakışta büyük başarı 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ Zaten asperger sendromu var incelediğin vakanın sosyalleşebilme ve iletişim kurma yeteneklerini sınırlıyor çocukların oyun oynamasına nasıl bağladın bunu ? Bayılıyorum ya böyle uçan uzmanlara

23.03.2024

Cidden dizi yada oyun bağomlığı çok ciddi kas erimesine sebep oluyor bu yüzden günlük bir saat spor yapmalıyız kendi sağlığımız açısından.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ