Ethem Sancak Rus Kanalına Konuştu: 'NATO Üyeliği Türkiye'nin Geçmişten Gelen Ayıbıdır'

İş insanı Ethem Sancak Rus televizyonuna verdiği röportajda, 'NATO geçmişten gelen kanserdir, urdur. Teröristleri destekleyen, 2016'da darbeye kalkışan da NATO'dur' ifadelerini kullandı.

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesiyle başlayan savaş 9. gününe girerken geçtiğimiz günlerde Vatan Partisi'nden bir heyetle birlikte Moskova'ya giden iş insanı Ethem Sancak Rusya'da yayın yapan RBK televizyonuna 15 dakikalık bir röportaj verdi.

"Rusya Ukrayna meselesinde ana suçlu NATO'dur"

'NATO üyeliği Türkiye'nin geçmişten gelen ayıbıdır. Bütün liderlerimizi darbelerle indirdiler' ifadelerini kullanan Sancak şöyle devam etti:

'Rusya Ukrayna meselesinde ana suçlu NATO'dur. NATO geçmişten gelen kanserdir, urdur. Teröristleri destekleyen, 2016'da darbeye kalkışan da NATO'dur. Yaptırımlara katılmayacağız çünkü Rusya düşerse Türkiye bölünür, Türkiye düşerse de Rusya için aynı şey geçerli.

Erdoğan Zelenskiy'in ilgisini bu tarafa doğru çekmeye çalıştı, hala çalışıyor. Bayraktar'ları satarken böyle kullanılacağını bilmiyorduk. Rusya ile müttefikiz. S-500 yapacağız, uzaya çıkacağız. 2 gündür Moskova'dayım, 10-20 yıllık stratejik ilişkiler geliştiriyoruz.'

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
04.03.2022

Sende bu ülkenin ayabı net bir .... 3 noktayı herkes kendisi doldursun ben doldurmayacam...

04.03.2022

Dayım sen bilmezsin Adnan Menderes diye bir adam vardı. Hatta bir ara çok meşhurdu. Astınız, zehirlediniz diye afişler vardı. İşte onların birincisi Kore'ye asker göndermek olsun, Marshall Planı ile ülkeyi kapitalist hale getirmek olsun onun fikirleriydi. Peşinden gelen ikinci arkadaş ondan devraldığı bayrağı bir adım yukarıya taşıdı. Kendini aştı. İstersen dönüp seleflerine bir bak bu işin.

Pasif Kullanıcı
04.03.2022

aynı oldukları için menderesi vatansever göstermeye çalışırlar hep zaten..

04.03.2022

"Bayraktar'ları satarken böyle kullanılacağını bilmiyorduk" Bize SİHA'ları okullara süt dağıtımı için aldıklarını söylemişlerdi...

TÜM YORUMLARI OKU (11)