Ethem Sancak'ın 'Beşiktaş TMSF'ye Düşerse Satın Alacağım' Açıklamasına Sosyal Medyadan Gelen Tepkiler

Candaş Tolga Işık'ın TV100'de yayınlanan 'Az Önce Konuştum' programının konuğu Eski AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Ethem Sancak'ın Beşiktaş ile ilgili düşünceleri çok konuşuldu. Ethem Sancak'ın 'Beşiktaş TMSF'ye düşerse ben satın alırım' ve 'Beşiktaş'ı Asya Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapacağım' sözleri sosyal medyanın gündemindeydi.

Eski AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi, iş insanı ve Beşiktaş eski yöneticisi Ethem Sancak yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.

Yeğeni Murat Sancak'ın Adana Demirspor Başkanı olmasından açılan sohbet üzerine Beşiktaş ile ilgili fikirlerini dile getiren Ethem Sancak, başkanlık ile ilgili hayali olduğundan bahsetti.

Ethem Sancak'ın Beşiktaş ile ilgili söyledikleri sözler ise sosyal medyada tepki çekti. Ethem Sancak'ın Beşiktaş ile ilgili açıklamaları şöyleydi:

'3 yaşından beri Beşiktaş'ın hiçbir maçını kaçırmam. Fanatik bir Beşiktaş taraftarıyım. En övündüğüm hasletlerin birisi olur. Neden? Çünkü Beşiktaş. Bu ulusu inşa edenlerin takımıdır. Milli mücadelenin takımıdır.  Beşiktaş'ı teşkilatı mahsusa kurdu. Ordu kadar devletin çekirdeği bir takımdır. Ve bir milli takımdır Beşiktaş.

En büyük hayalim bir gün Beşiktaş'a başkan olmaktı fakat ömrüm yetmeyecek galiba.

Ancak şu anda tüm kulüplerin borcu inanılmaz seviyede. Bu derneklerle falan yönetilecek bir iş değil artık. endüstriye uygun bir şirketleşme olursa ve bir gün Allah korusun, TMSF'ye düşerse Beşiktaş, ihaleye girip alacağım. Bir konsorsiyum oluşturacağım. Beşiktaş'ı Asya'nın Şampiyonlar Ligi şampiyonu haline getireceğim' dedi.

Candaş Tolga Işık: "Beşiktaş TMSF'ye falan düşmesin de, siz de almayın" demesi üzerine Ethem Sancak şunları söyledi:

'Hepsi düşecek, görünen o. 4 büyük takımın her biri yılda 1 milyar lira faiz ödüyor. Beşiktaş yılda 1 milyar lira faiz ödüyor, nereden çıkaracaklar bunu?'

Ethem Sancak'ın Beşiktaş ile ilgili söylediği sözler sosyal medyada yankı buldu:

Siz bu söylenenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Beşiktaş'ın Asya Şampiyonlar Ligi'nde oynamasını ister misiniz?

''Beşiktaş'ı Satın Alacağım'' | Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum

Popüler İçerikler

'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Onedio’ya Konuştu: ''TikTok’un Kapatılması Daha Kötü Sonuçlar Doğurabilir''
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
YORUMLAR
15.06.2022

adamın vizyonu bile avrupa falan değil direk arapların kucağına oturmak istiyor. ha bu arada sen beşiktaşı alamazsın beşiktaş seni alır.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ