Etek Giymekte Hiçbir Sorun Görmeyen Adamlardan 25 İlham Verici Instagram Paylaşımı

Dünyanın bir yerlerinde etek giymekten hiç gocunmayan ve kendine oldukça yakıştıran bazı adamlar var. Özellikle sıcak havalarda efil efil etek giymenin nasıl büyük bir nimet olduğunu keşfetmiş olacaklar ki, giymekle kalmıyorlar bunu paylaşmaktan da çekinmiyorlar. Üstelik sizi üzmek istemezdik ama etek erkeklere çok yakışıyormuş! İnanmayan aşağıdaki paylaşımlara baksın.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
24.07.2016

Adana'da yaşıyorum ve Antep'te okuyorum.Her iki şehirde de aynı muameleyi gördüm.Saçımı topuz yapıyorum ve kuşlu,çiçekli aykırı t shirt ler giyiniyorum genelde.Sırf herkes gibi görünmediğim ve onlar gibi olmadığım için kendi yolumda yürürken laf atmalar,hakaretler duyuyorum.Yani etekmiş,topukluymuş hikaye. Gerici zihniyetteki sığ ve yobazlar böylelerini bu ülkede vurur öldürürler.Bu kadar basit.Çok doluyum harbiden at gözlüklü yobazlar midemi bulandırıyor.

24.07.2016

Durumuna gerçekten üzüldüm kardeşim ama etek giyilmesiyle alakasını anlayamadım gerçekten. Ne yazık ki kültürel farklılıklar dar görüşler var senin ki çok farklı ve garip bir durum değil ama ne biliyim etek yani kadın kıyafeti demiyorum sınıflandırma erkek kıyafeti kadın kıyafeti demiyorum ama, 2 3 arkadaş harici onlarda farklı tarzlara sahip oldukları için yakışmış, giyelim mi sence ?

Dünyanın çivisi o kadar savaşla, ölümlerle, nefretle, kinle çıkmıyor da bir kaç adamın istediği gibi giyinmesiyle mi çıkıyor? İsteyen istediğini giyer. Örümcek beyinliliği bırakın.

24.07.2016

Ahmet o etek boyu ne hemen değiştir onu !! :P

24.07.2016

huhaha

TÜM YORUMLARI OKU (95)