Et ve Süt Kurumu'nda Huysuzlanan Hayvanın Başına Defalarca Sopayla Vurdu

Adana’da Et ve Süt Kurumu'na bağlı kombinada (etle ilgili çeşitli mamullerin elde edildiği, birbirine bağlı ve aynı yönetim altında birleşmiş faaliyetler) görevli bir kişi, kesim öncesi huysuzlanan bir büyükbaşı bayıltmak için başına defalarca sopayla vurdu. 

Kombinadaki başka bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülenen olay tepkilere neden olurken, kurum tarafından sorumluların işten el çektirildiği açıklandı. 

Olay, öğle saatlerinde Et ve Süt Kurumu’nun Yüreğir ilçesi Yenidoğan Mahallesi Girne Bulvarı’ndaki kombinasında meydana geldi.

İddiaya göre, kesime hazırlanan bir büyükbaş, huysuzlandı. Görevliler hayvana müdahale ederek yere yatırdı. Hayvanın sakinleşmemesi üzerine bir görevli, başına sopayla defalarca vurarak bayıltmak istedi.

Yaşanan anlar başka bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülenerek sosyal medyada yayınlandı.

Görüntüler tepki çekerken Et ve Süt Kurumu ise sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Adana Et Kombinası Müdürlüğümüzdeki hayvan hakları ve hayvan refahına aykırı sosyal medyaya yansıyan görüntüler ile müfettiş görevlendirilmiş olup sorumlular işten el çektirilmiştir. Konu tarafımızca titizlikle takip edilmektedir" ifadelerini kullandı.

Taksim'de Dört Kişiyle Tartışan Rus Turist Kalbinden Bıçaklanarak Öldürüldü

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR

sadistsiniz yiğidolar. akıl hastasısınız.

12.06.2023

Nazik olma.. Ruh hastası orospu çocukları bunlar..

12.06.2023

Allah belanızı versin igrenç isanlar

12.06.2023

İşten kovmak yerine yargılasanıza bu şerefsizleri

12.06.2023

Onun için önce adalet sistemi lazım bile bile hayvan ezenler öldürenler tecavüz edenler para cezasıyla yırtıyor sence öyle bi şey mümkün mü

TÜM YORUMLARI OKU (51)