Et Kokusundan Dolayı Komşularını Dava Etmişti: Avustralya'da Vegan Kadının Evinin Önünde Binlerce Kişi Barbekü Partisi Yapacak

Avustralya'da Facebook üzerinden organize olan yaklaşık 2 bin kişi, barbekü yapan komşusuna dava açan vegan kadının evinin önünde toplanıp et pişirecek. Komşusuna dava açan Cilla Carden ise, 'Bu, et yiyenler ve yemeyenler arasında bir tartışma değil. Asıl sorun iki komşunun anlaşmazlıkları' dedi.

"Bahçeye ne zaman çıksam balık kokusu alıyorum"

Carden, Vu ailesinin aşırı barbekü dumanından rahatsız olduğunu ve et kokusu yüzünden kendi bahçesini gönlünce kullanamadığını belirterek komşuları hakkında dava açtı.

Ayrıca komşularının çocuklarının sesinden de rahatsız olduğunu şikayet dosyasına ekleyen Carden 'Bahçeye ne zaman çıksam balık kokusu alıyorum' dedi.

"Cilla'nın eski bir geleneği mahvetmesine izin vermeyin"

Olayın mahallede konuşulmaya başlaması ve sosyal medyada yer almasının ardından Facebook'ta Carden'a karşı çıkan kişilerce bir grup oluşturuldu. Sayfanın açıklamasında 'Cilla'nın eski bir geleneği mahvetmesine izin vermeyin, Barbekü için bize katılın ve Cilla Carden'ın çatalına domuz takmasına yardım edin' ifadeleri yazıldı.

2 bin kişi katılacağını belirtti

Yaklaşık 2 bin kişi Carden'ın evinin önünde düzenlenecek barbekü etkinliğine katılacağını belirtirken, 6 bin kişi de 'Gitmeyi düşünüyorum' seçeneğini işaretledi.

"Barbekü ile bir sorunum yok"

Independent'da yer alan habere göre, Carden etkinlikle birlikle 'işin çığrından çıktığını' belirterek 'Et yiyen insanlara saygı duyuyorum. Barbekü ile bir sorunum yok. Bu, et yiyenler ve yemeyenler arasında bir tartışma değil. Asıl sorun iki komşunun anlaşmazlıkları' diye konuştu.

"Barbeküye katılanlar ceza alabilir"

Carden'ın avukatı John Hammond ise söz konusu etkinliğe katılmayı düşünenlere 'Eve güvenlik kameraları takılacak. Barbeküye katılanlar ceza alabilir' uyarısında bulundu.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Türkiye’nin İkinci Uzay Görevi: Astronot Tuva Cihangir Atasever Uzaya Gidiyor
AK Parti’de “Troll” Operasyonu İddiası: “Süleyman Amca” Savunması!
YORUMLAR
05.09.2019

Kadın haklı. Ben ki eti severim, yine de hergün balık ve et kokusu duysam rahatsız olurdum.

05.09.2019

bütün dünyanın sorunu hemen karşıt görüşleri birbirine çatıştırmak. halbuki kadın çok açık ve net diyor ki bu et yeme yememe problemi değil bu komşuluk arası ilişkiler...

05.09.2019

olay veganlik, mangalcilik degil, kadin hakli. kimsenin kimseye boyle bir rahatsizlik verme hakki olamaz. barbekuyu cok seviyorsa ona uygun duzenekle baca yapsin.

TÜM YORUMLARI OKU (51)