Estetik Yaptırdığı İçin Kimliğini Değiştiremeyen Kadından Önemli Bilgilendirme!

Berna isimli bir kadın, estetik yaptırdıktan sonra kimliğini değiştirmek isteyince yaşadığı deneyimi insanlarla paylaştı. 'Daha önce hiçbir yerde duymadım ve görmedim' diyen kadın estetik sonrası görüntüsü değişen kadınlara seslendi.

Eski fotoğrafı ile yeni görüntüsü farklı olan kadın kimliğini değiştirmesi için kendisini tanıyan 1. derece yakınını ile gitmesi gerektiğini öğrenmiş.

Estetik yaptırarak yüzü değişen insanların kimlik değiştirmek istediklerinde benzer bir durumla karşılaşabileceklerini dile getiren kadın, estetik yaptıranları uyardı.

İşte o anlar: 👇

Kaynak: @bermaozay

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
04.02.2023

Bu estetiklikerin çocukları çirkin doğunca ana babasına bakıp depresyona filan girmiyor mu ya ben niye böyleyim kimseye benzemiyorum filan diye? Resmen çocuğunu da estetik yaptırmaya mecbur bırakıyor ..

05.02.2023

yok bu kadin hala çirkin sadece makyaj ve filtre yapmış..

05.02.2023

Dil estetiği de gelse herkes düzgün konuşsa keşke 😢

04.02.2023

O kadar değiştirmiş kendini işte evlenip çocuk yapsan çocuk hiç annesine benzemiyor alla alla neden acaba evlendiğin kadın o kadın değil 😅😅

04.02.2023

yanlış hatırlamıyorsam Singapur da bir adam karısını boşamıştı adam güzel kadın güzel çocuklar çok çirkin meğer kadını heryeri estetik miş

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ