Estetik Operasyonun Yanlış Sonuçlanmasının Ardından Dünyanın En Şişman Vajinasına Sahip Olan Kadın!

Mary Magdalene, geçirdiği kapsamlı fakat hatalı ameliyatın onu nasıl garip şekilli bir vajinaya sahip olmaya neden olduğunu ve neredeyse onu öldürdüğünü paylaştı. Bu travmatik deneyimden sonra ise hala estetik ameliyatlarına devam etmek istediğini söylüyor.

24 yaşındaki Mary Magdalene, abartılı yüz hatları ve vücudu ile ünlü ve şehvetli figürünün erotik görüntülerini ve videolarını OnlyFans'ta satıyor.

Görünüşünün gösterişine rağmen, Mary hayata karşı rahat bir yaklaşımı olduğunu açıkladı ve şunları söyledi: "Hayatımdaki hiçbir şeyi fazla düşünmem, ben sadece Mary'yim ve Mary'nin yapmak istediğini yapıyorum."

Vajinasının görünümü için estetik bir operasyon sırasında tıbbi bir hata yüzünden vajinasının görünümü daha da bozulmuş.

"Vajinam bu ameliyat sonrası tıpkı dişi testislere benziyordu."

Mary, ameliyatın neredeyse hayatına mal olduğunu açıkladı. Ameliyat sırasında, neredeyse onu öldüren bir kan nakline alerjik reaksiyon göstererek, nasıl çok kan kaybettiğini açıkladı.

Yine de Mary, bunun gelecekte daha fazla ameliyata devam etme arzusunu engellemediğini itiraf etti ve “Vücudumu büyütmeye devam edeceğim, enjeksiyon yapacağım” dedi.

Olumlu tarafı, Mary, ameliyatın ardından dünya rekoru tutma arayışını tamamladığını belirterek şunları söyledi: "Kelimenin tam anlamıyla dünyanın en şişman vajinasına sahibim."

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yoga Öğretmenliğini Bırakıp Pandemi Dönemini Karlı Hale Getirmek İçin Sexting Koçu Olmaya Karar Veren Kadın
3 Ayda 20 Kilo Alan Kadının Doktoru Tarafından Konulan Teşhisi Duyunca Bi' Miktar Şaşırabilirsiniz!
Vücutlarında Taşıdıkları Garip Farklılıklarla Herkesi Şaşırtan 15 Kişi

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
22.10.2021

Doktorun bunu yapmasına şaşırmıyoruz da.. Estetisyen olsam biri gelip bana kendini şöyle yapmak istediğini söylese bekleme salonuna alır Bakırköye ruh ve sinir hastalıklarını arar toplatırım onu ya. ..

evet cok iğrencsin .

22.10.2021

şunla yatacagima ters cevirir kendime sokarım aq. igrenc otesi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ